Fostul jurist al Fiscului a depus jurământul de subprefect

Fostul jurist al Fiscului a depus jurământul de subprefect
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Astăzi, 30 ianuarie, de sărbătoarea ortodoxă a Sfinților Trei Ierarhi, echipa de conducere a Instituției Prefectului Județului Galați s-a întregit la trei funcții de conducere, prin depunerea jurământului de către cel de-al doilea subprefect. Astfel, printr-o Hotărâre a Guvernului din data de 28 ianuarie a fost decisă exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Galați de către Viorica David.
Fostul consilier al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați, numită în funcție cu sprijinul Partidului Mișcarea Populară (PMP), s-a arătat vizibil emoționată la acest moment festiv, desfăşurat în Sala Mare a Palatului Prefecturii. "Cuvintele fără fapte nu înseamnă nimic", l-a parafrazat noul subprefect pe fabulistul antic Esop, menționând, totodată, că "experiența anterioară în funcția publică îmi va fi de mare ajutor, în condițiile în care numirea în funcții de demnitate trebuie să ajungă să fie în folosul cetățenilor".
Prima dată când Instituția Prefectului Județului Galați a avut doi subprefecți concomitent în funcție a fost în anul 2005, atunci când în fața românilor se afla un obiectiv major de țară: integrarea României în Uniunea Europeană.

Citit 3305 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 23:19

1 comentariu

 • postat de Vasile Grigore si Ioan
  Joi, 30 Ianuarie 2020 19:50
  5.13.195.***
  Awww, a rămas fiscul făra jurist? Că asta înțelegem, era singurica și de neinlocuit. Da, dar acuma„echipa prefecturii se completeaza cu inca un jurist”, cum bine și „obiectiv” le zicea si ieri ziaristul.Serios? Chiar ne credeti prosti pe toti? Chiar de Sf. Trei Ierarhi???? Altfel, succes, doamna! Fapte!
  3
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.