„Ne propunem să fim principala voce a Opoziţiei”

„Ne propunem să fim principala voce a Opoziţiei”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* …spune preşedintele PNL Galaţi *

Ales vicepreşedinte PNL la congresul partidului desfăşurat  vineri şi sâmbătă la Bucureşti, preşedintele Organizaţiei Judeţene, deputatul Victor Paul Dobre, era ieri în teren, pentru a participa la câteva adunări generale.

În judeţ este în plină desfăşurare campania electorală internă locală a partidului. Începută în ianuarie, aceasta va culmina cu Conferinţa Judeţeană PNL în 6 iunie…

„În primul rând, schimbarea Statutului a avut în vedere întărirea atribuţiilor preşedintelui, a echipei de conducere şi o coeziune mai bună la nivelul conducerii”, ne-a declarat vicepreşedintele reales.

„În relaţia cu celelalte partide cred că nu sunt modificări semnificative, întrucât noi suntem în opoziţie, PD-L-ul este la putere, PSD-ul este în opoziţie...”.

„Ne propunem, însă, să fim principala voce a Opoziţiei. În politică nu te bucuri de prea multe prietenii… Principalul obiectiv pe care ni-l propunem: să fim pe picioarele noastre, să trecem pragul de 30 la sută, ca să fim în măsură să impunem noi guvernarea”.

„Sau formula de guvernare, mai exact. Vă spun deschis: România are nevoie de liberali, are nevoie să ne întoarcem la guvernare, pe căi bineînţeles, democratice”.

„Perioadele cele mai faste au fost sub guvernările liberale. Cea mai bună perioadă economică de după 1990 a fost în cei patru ani de guvernare liberală; nu pentru unii sau alţii, ci pentru toţi românii…”.

Abia încheiat Congresul, „prioritatea politică” a momentului: alegerile interne.

Citit 1571 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.