Documentații și certificate necesare pentru ”centura mică”

Documentații și certificate necesare pentru ”centura mică”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Centura ocolitoare a municipiului Galați (DJ 251M) are nevoie și de servicii de evaluare ANEVAR, servicii de expertiză, precum și de proiectare și execuție lucrări desființare, așa cum se arată într-o nouă procedură de achiziții publice inițiată de Consiliul Județean (CJ) Galați, în calitate de autoritate contractantă.

Mai exact, lucrările de pe "centura mică" trebuie însoțite de efectuarea unor exproprieri. Din acest motiv, procedura lansată de curând de CJ Galați în Sistemul Electronic de Achiziții Publice prevede necesitatea achiziționării unui pachet de servicii. Acesta va include: expertiză tehnică (inclusiv lucrări de consolidare imobil, dacă este cazul), documentații tehnice necesare obținerii certificatelor de urbanism și avizelor pentru fiecare imobil în parte, documentații obținere avize, documentații tehnice pentru autorizarea lucrărilor de desființare/demolare pentru fiecare imobil expropriat în parte, proiecte tehnice pentru lucrări de desființare/demolare, execuție lucrări de desființare/demolare, plus costuri de gestionare deșeuri și servicii evaluare efectuate de către un expert ANEVAR, așa cum sunt ele prevăzute în OG 24/2011.

Valoarea totală estimată a pachetului de servicii se apropie de 3,3 milioane de lei, cu finanțare asigurată prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Această procedură simplificată va avea criteriul de atribuire "prețul cel mai scăzut", iar termenul-limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este ultima zi a lunii iunie 2020.

Citit 5044 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.