Evaluaţi acest articol
(28 voturi)
3 comentarii

Sesizat, de către o serie de jurnaliști din presa locală, despre situația juridică a candidatului la funcția de primar al municipiului Galați, pe listele Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal), Picu Apostol Roman, ales în funcția de consilier local în anul 2016 pe listele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), în prezent viceprimar în funcție al municipiului Galați, actualul prefect al județului, Gabriel-Ioan Avrămescu, a reacționat pentru cotidianul ”Viața Liberă”.
”În cazul de față, conform Codului Administrativ, art. 204, alineatele 2 (litera j) și 5 punctează foarte clar că prefectul trebuie informat cu privire la pierderea calității de membru al partidului politic pe ale cărui liste a fost ales consilierul local sau județean. Țin să precizez că la Instituția Prefectului nu a ajuns o astfel de informare și, ca atare, solicit public celor care acum sunt foarte ocupați să se promoveze în campania electorală să respecte legea și să comunice Prefecturii aceste schimbări politice!”, a precizat Gabriel Avrămescu.
Totodată, prefectul atrage atenția asupra faptului că este inadmisibil să trăim în zilele noastre astfel de situații. ”Când chiar cei mai importanți oameni ai comunității încalcă legea, atunci se nasc întrebări fără răspuns, instituțiile își pierd credibilitatea, iar întreaga comunitate își pierde spiritul unitar”, a adăugat Gabriel Avrămescu pentru ”Viața liberă”. Aceste întrebări ar putea primi un răspuns din partea secretarului general al Primăriei, Radu Octavian Kovacs și de la ultimul lider gălățean al UNPR cunoscut de noi, Eugen Chebac.

Citit 4614 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Septembrie 2020 01:16

3 comentarii

 • postat de BietulViețCăndvaLiber Luni, 07 Septembrie 2020 20:33 79.116.100.*** Link la comentariu
  1
  7

  cum să omori o generatie si cum sa revitalizezi pib.ul economiei prin ucideri sistematice
  Hai sa ne facem ca ploua, hai sa fim altruisti si sa recunoastem ca desi afara e crapat pamantul ... vedem "testatic" emfatic si chiar languros ca afara sunt inundatii masive si aluviuni cauzate de ploaie DE CRAPA PAMANTUL.... OAMENI BUNI...VA ROG NU FITI NEBUNI..... o sa platim cu totii ... sa fim resemnati.. si ce daca moare cineva la Galti de peritonita asteptand rezultatul ambiguu Covid, si ce daca moare la Galati in Cortul Judetean cineva cu Limbrici , ȚARA ARE NEVOIE DE MORȚI ,MORȚI... SI NU DE AIA VII, ASA CA SE NASTE INTREBAREA...:
  STIE OARE CINEVA CATE PERSOANE MOR ZILNIC IN ASTEPTAREA REZULTATULUI COVID IN CORTUL SPITALULUI JUDETEAN, VORBIND DE PERITONITE, INFECTII SAU ALTE MINUNI BIOLOGICE CURABILE? TIMPI DE ASTEPTARE DE 24 ,32 DE ORE PENTRU UN TEST CU RELEVANTA 50 LA% , HAI SA APLICAM LEGEA DAR MAI INTAI AR TREBUI SA FIM OAMENI... AMIN SI DUMNEZEU SA VA DEA TOT CE VA DORESC.....

  Raportează
 • postat de virUgand Luni, 07 Septembrie 2020 20:09 37.251.223.*** Link la comentariu
  1
  6

  INTREBARE:
  STIE OARE CINEVA CATE PERSOANE MOR ZILNIC IN ASTEPTAREA REZULTATULUI COVID IN CORTUL SPITALULUI JUDETEAN, VORBIND DE PERITONITE, INFECTII SAU ALTE MINUNI BIOLOGICE CURABILE? TIMPI DE ASTEPTARE DE 24 ,32 DE ORE PENTRU UN TEST CU RELEVANTA 50 LA% , HAI SA APLICAM LEGEA DAR MAI INTAI AR TREBUI SA FIM OAMENI... AMIN SI DUMNEZEU SA VA DEA TOT CE DORESC.....

  Raportează
 • postat de Galateanul revoltat Luni, 07 Septembrie 2020 14:33 81.12.150.*** Link la comentariu
  0
  8

  Adica nu s-a stiut pana acum de aceasta incalcare a ... apostolului????
  Hai, sa vedem. Macar in ceasul al 12-lea, al 24-lea se va face ceva in asa fel incat sa se respecte legea???
  Mir-am-as !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.