A apărut blogul parlamentarilor gălăţeni

A apărut blogul parlamentarilor gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Notăm o apariţie electronică de ultimă oră care are legătură cu activitatea parlamentarilor gălăţeni. Este vorba despre un blog al parlamentarilor gălăţeni, care poate fi accesat la adresa http://blogulparlamentarilorgalateni.wordpress.com/.

Aici puteţi afla ce fac parlamentarii noştri la Bucureşti, cum ne reprezintă sau nu interesele, dacă îşi respectă promisiunile electorale etc.

Blogul are şi o prezentare a celor 13 parlamentari gălăţeni „get beget” (nouă deputaţi şi patru senatori), dar şi a celorlalţi doi parlamentari de Galaţi, dar… de împrumut - deputaţii Păun Nicolae (Partida Romilor Pro-Europa) şi Dragoş Gabriel Zisopol (Uniunea Elenă din România) aleşi la nivel naţional, dar cu cel mai mare număr de voturi în judeţul Galaţi.

Deocamdată, pe blog sunt postate doar materiale referitoare la activitatea senatorului PNL Paul Ichim şi a deputatului PSD Viorel Ştefan, de altfel, cei mai activi din parlamentari, atunci când vine vorba despre mediatizarea profesionistă a activităţii din cele două Camere.

Oricum, gălăţenii care au ceva de spus, fie despre măsurile PSD anti-criză, fie despre atitudinea doctorului-senator Ichim, o pot face, întrucât blogul este creat astfel încât cititorii să îşi poată posta părerile.   

Cum lista parlamentarilor de Galaţi este lungă, aşteptăm cu interes publicarea materialelor despre activitatea celorlalţi deputaţi şi senatori, mai ales că unii din ei se află  mai mult pe la televizor, iar alţii într-o continuă tăcere de când au obţinut mandatul în Parlament…         

Citit 613 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.