„Fraudulos” – seria a II-a

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Dacă v-aş spune acum că şi ordinea de zi prin care s-a hotărât ca acest grup al partidului minoritarilor - independenţii - să aibă reprezentanţi în comisiile permanente ale Camerei s-a făcut fraudulos, dumneavoastră poate mă credeţi, poate nu”.

„Se poate vedea însă pe stenograma Camerei că, în momentul în care s-a hotărât  acest lucru, iar erau în minoritate: erau 86 de persoane în sală, deci nu aveau cvorum şi nu puteau să treacă”.

„Cu toate acestea, la prezidiu, în locul Robertei Anastase, a trecut Ion Olteanu, un foarte versat politician care, deşi a încălcat legea, a trecut acest proiect de lege şi ordinea de zi prin care UNPR are reprezentanţi în Biroul Permanent”, a declarat deputatul PSD Florin Pâslaru.

De la racolare la acceptare

„Dacă până acum PNL şi PSD căutau să racoleze, vreau să vă zic că acum există acel fenomen invers: parlamentarii care au plecat doresc să facă pe placul celor două partide şi să se întoarcă, pentru că văd situaţia dezastroasă şi direcţia spre care se îndreaptă Putera”, a mai declarat deputatul Pâslaru.

„Vreau să vă spun că sunt discuţii intense pe holurile Parlamentului, aşa cum e normal, se poartă tot felul de negocieri.”  Cei care sunt aşteptaţi să se întoarcă, inclusiv gălăţeni, sunt bineveniţi pentru schimbarea balanţei de forţe la vot, însă cei întorşi nu vor fi primiţi chiar ca fiul risipitor din Biblie: vor fi mai întâi întrebaţi… de ce-au plecat. Sau cum scria Arghezi: „De ce-ai plecat? De ce-ai mai fi rămas?”

Stufos până la fermă cu fermă

Pe 16 octombrie, la Congresul PSD, se va da publicităţii  Programul de guvernare al acestui partid, „care e foarte stufos şi care, înclin eu să cred, va satisface o parte cât mai mare din cei interesaţi să-l citească”, a declarat deputatul Pâslaru.

Proiectul nu va aduce numai soluţii generale, ci şi soluţii punctuale: „Deci, în momentul în care discuţi despre Ministerul Agriculturii, te duci până la ferma agricolă, până la asociaţia agricolă şi spui care sunt soluţiile Guvernului”.

La congres se va stabili şi când se va depune moţiunea de cenzură. Între 16 şi 25 octombrie, crede Pâslaru.

Citit 835 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.