Misterul apei din Dunăre - Ni s-a ascuns adevărul?

Misterul apei din Dunăre - Ni s-a ascuns adevărul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Consilierul Bacalbaşa (FOTO) cere un răspuns autorităţilor: a fost sau n-a fost toxică apa noastră? *

Afirmaţii foarte grave ne-au amintit ieri de anunţurile cu „apa otrăvită” de la Revoluţie! „Am fost cu toţii, cetăţenii Galaţiului, anunţaţi că nu există nici un pericol toxicologic”.

„În acelaşi timp, prin oameni bine informaţi şi din structuri foarte bine informate, au fost <îndemnuri pentru prieteni>”, a declarat ieri consilierul local Nicolae Bacalbaşa, referindu-se la accidentul ecologic grav petrecut recent în Ungaria, afectând  şi  apele Dunării.

Medicul gălăţean a adăugat: „Ştiu că Universitatea Galaţi a luat probe. Cred că dacă anunţul privind lipsa de pericol a apelor Dunării din care îşi trage apa potabilă Galaţiul a fost eronat este o crimă, dacă acest lucru nu este o greşeală, este un act împotriva populaţiei acestei zone a Moldovei şi cred că ar trebui să încercăm să stabilim ce anume s-a produs exact în acele zile”.

„Intră cumva în spectrul de probleme care trebuie să preocupe un consiliu judeţean”. Declaraţia consilierului-medic a fost primită fără niciun comentariu, astfel încât problema rămâne deschisă autorităţilor municipale şi judeţene, care o pot lămuri.

Citit 1085 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.