Subprefectul s-a reîntors la Prefectură de parcă nu ar fi vrut să demisioneze niciodată!

Subprefectul s-a reîntors la Prefectură de parcă nu ar fi vrut să demisioneze niciodată!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, în urmă cu o săptămână, în Prefectură se vorbea numai de demisia sa, subprefectul judeţului Galaţi, Daniel Ovidiu Tudorache s-a aflat miercuri la muncă, prezidând şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. În plus, tonusul şi comportamentul său nu au confirmat supoziţiile făcute de diverşi apropiaţi ai săi (liderul UNPR Galaţi sau chiar prefectul Paul Florea) cu privire la o posibilă problemă de sănătate – variantă pe care aceştia au vehiculat-o ca o posibilă motivaţie pentru demisia sa.

„Nu mi-am dat demisia şi nici nu am plecat din Prefectură. Sunt sănătos, sunt la muncă şi intenţionez să fac asta până pe 26 decembrie, când voi intra în concediu de odihnă. Luna decembrie este luna cadourilor şi nu a demisiilor, chiar dacă unii ar putea interpreta o posibilă demisie a mea ca pe un cadou făcut lor…”, a comentat, zâmbind, subprefectul Tudorache. Acesta nu a vrut să comenteze ipoteza potrivit căreia în anul electoral viitor ar putea candida la una din funcţiile alese puse în joc.

Reamintim că pe 14 octombrie a apărut informaţia neoficială potrivit căreia subprefectul Daniel Tudorache ar fi demisionat. Informaţia, comentată de prefectul Paul Florea, secretarul de stat MAI Mihai Capră sau preşedintele UNPR Galaţi (partid care îl susţine pe Tudorache), Dan Dobrea nu a fost confirmată sau infirmată în vreun fel de subprefect, în ciuda eforturilor repetate ale „Vieţii libere” de a-l contacta. După ce timp de mai bine de o săptămână a domnit tăcerea peste acest subiect, ieri, subprefectul a lămurit misterul: încă nu a plecat.

Citit 859 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2011 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.