Pensionarii au cerut subprefectului să se dea căldură în apartamente

Pensionarii au cerut subprefectului să se dea căldură în apartamente
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pensionarii Galaţiului i-au cerut, miercuri, subprefectului Ovidiu Tudorache, să găsească o soluţie pentru ca în oraş să pornească sistemul de livrare a agentului termic,  în cadrul şedinţei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. „Ce se tot amână găsirea unei soluţii? Rezolvaţi problema căci pensionarii Galaţiului, cei care sunt la zi cu toate facturile, tremură de frig în case! Daţi căldură Galaţiului!”, i-a cerut subprefectului Constantin Ciucă, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor din România 2007.

„Situaţia este generată de o anumită inactivitate la nivelul unei anumite administraţii locale. Dacă Primăria doreşte, gălăţenii pot primi căldură şi la un preţ cu jumătate mai mic! Guvernul a întins o mână Galaţiului, dar primarul trebuie să decidă!”, a răspuns Tudorache.

„Pe primar nu-l mai interesează, că nu mai candidează! Eu spun că dacă politicul îşi dă azi mâna, mâine avem căldură. Dar, până una, alta, voi jucaţi cartea politică şi noi jucăm cartea frigului!”, a concluzionat, trist, Ciucă, în tăcerea aprobatoare a celorlalţi pensionari, mulţi din ei purtând, hainele groase, probabil din obişnuinţă cu frigul din propriile apartamente…     

 

Citit 1319 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2011 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.