Bursa zvonurilor: Durbacă, şef la UNPR iar Dan Dobrea la Prefectură

Bursa zvonurilor: Durbacă, şef la UNPR iar Dan Dobrea la Prefectură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, mediile politice au fost tulburate de zvonul potrivit căruia preşedintele PC Galaţi, Eugen Durbacă ar urma să prea şefia UNPR, iar liderul acestei filiale, Dan Dobrea, să fie numit prefect al judeţului Galaţi. Un zvon destul de neverosimil în condiţiile în care numai postul de subprefect al Galaţiului i-a revenit, la nivel naţional, UNPR-ului, cel de prefect revenindu-i PDL-ului.

Zvonul este cu atât mai surprinzător cu cât contrazice alte informaţii neoficiale despre schimbarea din funcţie a subprefectul Ovidiu Tudorache… „Nu am ce să comentez căci nu am auzit de aşa ceva până acum!”, a declarat secretarul de stat MAI, gălăţeanul Mihai Capră, despre posibilitatea schimbării prefectului.

Pe de altă parte, Paul Florea spune că „zvonul este izvorât din sufletul unui om care, în prag de sărbători, îşi doreşte multe… Nu vă pot spune decât că în urmă cu câteva zile, când am avut o întrevedere cu domnul Dobrea, am discutat deschis, în ideea că partenerii trebuie să colaboreze şi să aibă încredere reciprocă. Eu spun că situaţia este sub control, însă nu trebuie uitat că funcţia de prefect este una vremelnică”.

 

Consultat astăzi, liderul PC Eugen Durbacă a respins categoric ideea de a deveni preşedinte UNPR, deşi a confirmat că a avut „N discuţii” cu acest partid, „însă nu pe tema preşedinţiei. Totuşi, este prea devreme pentru o concluzie, mai vedem la anul…”.

Citit 3103 ori Ultima modificare Marți, 27 Decembrie 2011 22:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.