Paradox la duş: să refuzi apa caldă făcută cadou

Paradox la duş: să refuzi apa caldă făcută cadou
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, la începutul lunii, Apaterm anunţa cu bucurie că în perioada sărbătorilor de iarnă va furniza apă caldă menajeră chiar şi acelor asociaţii care, din cauza datoriilor neachitate, nu mai primesc demult acest serviciu, acum, la final de lună aflăm că acest lucru nu s-a întâmplat. Mai exact, din cele 46 de blocuri şi 33 de scări de bloc care urmau să primească apă caldă menajeră, primesc numai 12 blocuri şi şapte scări de bloc. Restul? „Restul asociaţiilor au refuzat furnizarea de agent termic din diverse motive. Unii nu doresc pentru că sunt avarii la subsol şi ar trebui să le remedieze pe proprii bani, alţii pur şi simplu au spus că nu vor avea bani pentru a plăti acest serviciu”, a explicat directorul de producţie Mircea Ispas.

„Apaterm minte!”, ne-a comunicat un gălăţean care locuieşte în Micro 21 (Asociaţia de Proprietari 533). „Luna trecută, asociaţia a refuzat la plată o factură la apă caldă menajeră, întrucât Apaterm a dat o factură foarte mare, în condiţiile în care a socotit apa la pauşal, pentru că aparatul de măsură era dus la verificat, ceea ce, apropos, tot responsabilitatea Apatermului este! Deci, asociaţia a refuzat factura pe luna trecută, dar acum nu a refuzat apa caldă menajeră. Totuşi, nu primim aşa ceva!”, ne-a spus gălăţeanul, revoltat.

O nemulţumire care se adaugă celei generale, pentru societatea în care trăim şi care consideră că trebuie să facă un titlu de glorie din a oferi, drept cadou de sărbători, un serviciu public absolut comun, precum furnizarea apei calde menajere…

Citit 1806 ori Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2011 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.