Apelul lui Paul Florea către manifestanţi: Şşştt!, protestaţi în şoaptă!

Apelul lui Paul Florea către manifestanţi: Şşştt!, protestaţi în şoaptă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Prefectul s-a arătat deranjat de „kakaroke”-le făcut de manifestanţi şi vrea să măsoare nivelul de decibeli produs de aceştia, „astfel încât să-i aducem la nivelul raţional al protestului”

Precizând că, din cauza protestelor desfăşurate zilnic în faţa instituţiei, angajaţii din Prefectură sunt supăraţi şi indispuşi, prefectul judeţului Galaţi, Paul Florea a declarat, marţi, că va apela inclusiv la inspectorii de mediu, pentru măsurarea nivelului de zgomot făcut de manifestanţi, astfel încât aceştia să nu mai tulbure activitatea funcţionarilor.      

„Sigur, este dreptul cetăţenilor să-şi exprime punctul de vedere iar noi suntem dispuşi să îi ascultăm, deşi nu putem să le dăm dreptate la toţi… este imposibil. Dar maniera asta agresivă în care şi activitatea din Prefectură este perturbată creează o stare de indispoziţie, de supărare…  Cei din jur, oamenii, suferă… nu se poate ca luni de zile să aibă seară de seară o muzică atât de prost făcută… dacă vor să meargă la karaoke pot să meargă şi în altă parte decât în faţa Prefecturii. Nu se poate să ne depăşim limitele libertăţii, încălcând libertatea celuilalt”, a declarat prefectul Paul Florea. Acesta a adăugat că „o să luăm măsuri. O să apelez la Mediu, să se facă nişte măsurători, sunt nişte norme prevăzute ca decibeli astfel încât să-i aducem la nivelul raţional al protestului, pentru că nu înseamnă că, dacă ai dreptul la protest,  trebuie să abuzezi de el”. Prefectul s-a arătat nemulţumit şi de faptul că una din persoanele organizatoare a protestelor autorizate de primărie până la finele lunii februarie, este „născut în 1988 revoluţionar. Deci la un an de zile era revoluţionar”. 

Cât priveşte reacţia protestatarilor din stradă, declaraţiile sunt de prisos; la ceva timp după conferinţa de presă a prefectului, aceştia montaseră pe trotuar şi o boxă din care se revărsau nemulţumirile şi cântecele lor.  

Citit 1884 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2012 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.