Drept la replică pentru rubrica "Bila albă, bila neagră"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei municipale a PDL, Viorel Trif, consideră că “bila neagră” ar trebui acordată “de fapt Primăriei Galaţi şi Serviciului Public Ecosal pentru incompetenţa şi proasta gestionare a activităţilor de curăţare şi transport a zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ”.

Informaţia este cuprinsă într-un drept la replică pe care semnatarul l-a trimis în legătură cu articolul “Stoicii gălăţeni şi comandamentul de iarnă“, în care semnatara a acordat o “bilă neagră“ “iniţiativei senatorului Necula Marius Gerard de a organiza un Grup de Iniţiativă Voluntară, care să răspundă solicitărilor gălăţenilor afectaţi de căderile de zăpadă şi temperaturile reduse.

Bila neagră se referea la faptul că demersul senatorului Necula Marius Gerard de a deszăpezi străzile, trotuarele şi parcările  blocate de zăpada din municipiul Galaţi ar fi de fapt un protest la adresa Guvernului, însă "în conformitate cu prevederile art. 2, alin 3 lit. g din Legea serviciului de salubrizare a localităţilor nr.101/2006, activităţile de curăţare şi transport a zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ fac parte din sfera activităţilor specifice serviciului de salubrizare a localităţilor  care este în competenţa exclusivă a autorităţii publice locale, ceea ce înseamnă că iniţiativa senatorului nu făcea altceva decât să găseasca o soluţie la probleme nerezolvate de către Primăria Galaţi".

Citit 838 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2012 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.