Cezar Preda, despre conducerea PDL Galaţi: „Vor face alegeri în organizaţie când vor stabili”

Cezar Preda, despre conducerea PDL Galaţi: „Vor face alegeri în organizaţie când vor stabili”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda şi secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, n-au lăsat să zboare, vineri, la conferinţa de presă de la Galaţi, nicio vorbă despre schimbarea conducerii organizaţiei gălăţene. Cel puţin nu până la alegerile interne. Asta, cu toate că ideea unei posibile reîntoarceri a lui Toader survolează deasupra filialei Galaţi de la sfârşitul alegerilor parlamentare şi mai ales de la anunţarea analizei tuturor filialelor PDL din România.

Gheorghe Flutur a spus clar că nu este mulţumit de rezultatele obţinute de organizaţie la alegerile parlamentare. „Organizaţia PDL Galaţi este pe locul 32 la Cameră şi 36 la Senat, într-un clasament al organizaţiilor la nivel judeţean. Pot să vă spun că aşa cum la nivel naţional scorul nu a fost foarte bun, nu ne mulţumeşte nici scorul pe care l-am avut la Galaţi”, a declarat Gheorghe Flutur. Spusele lui Flutur au fost puţin înmuiate de remarcile lui Preda, potrivit căruia organizaţia gălăţeană arată că are resurse. „Noi plecăm că certitudinea că lucrurile vor sta bine. Vor face alegeri în organizaţie când vor stabili. Noi suntem acum sub un grafic foarte strâns, Consiliul Naţional de Coordonare în 23 februarie, urmat de Convenţia Naţională, unde Galaţiul va fi reprezentat la nivel de partid cu 100 de militanţi”, a spus Cezar Preda.

 

Citit 2138 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2013 15:19

3 comentarii

 • postat de valy
  Luni, 04 Februarie 2013 12:12
  Pariez ca la urmatoarele alegeri PDL scoate sub 10%. Resmerita, Toader n-au facut nimic ptr partid , doar ptr ei ! Necula, caracter josnic , insa cel mai bun organizator pe care l-a avut pdl.Toader , in perioada asta sta deoparte , ca cine sa-i mai intre in birou , in audienta , sa ceara o functie si sa cotizeze ? Sa stea in birou asa, fara folos ? Doamne fereste ! Cat despre Ciumacenco , bre , pleaca dracului acasa , nu vezi ca nu te baga nimeni in seama si nu asculta nici dracu de tine ?! PDL-ule, esti la baie !
  0
  0
  Raportează
 • postat de geo
  Luni, 04 Februarie 2013 11:16
  du va n durerea mea! cu actuala conducere !
  0
  0
  Raportează
 • postat de coco
  Luni, 04 Februarie 2013 07:31
  iar ii curtati pe ciorditorul de Toader, a distrus tot orasul impreuna cu "fata mare" de Necula, ar trebui sa-i propunem ca sigla a orasului, nu mai scapam de ei
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.