Realizări invizibile ale consilierilor gălăţeni
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Realizări invizibile ale consilierilor gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A trecut un an de la alegerile locale, un an în care consilierii locali au votat aproape 500 de proiecte de hotărâre. Cu toate proiectele care au trecut prin mâna aleşilor, putem spune că s-a realizat ceva în Galaţi? Există vreo schimbare vizibilă?

Doamna Rusu, 80 de ani: "Galaţiul arată la fel. Nu ştiu ce hotărâri au luat consilierii locali, dar nu se vede nicio schimbare în Galaţi. Nu se vede că Primăria ar fi făcut vreo nouă investiţie. Nu văd vreo deosebire. Aşteptam mai mult de la noul primar. Nu pot spune că s-a schimbat în rău, dar mă gândeam că ritmul va fi mai alert. Totul este cam invizibil, dacă s-a realizat ceva. Ştiu că a lucrat la Faleza Dunării, că a acoperit groapa aceea, dar s-a surpat la loc. Dar, acolo, pe Faleză, sunt nişte probleme mult mai profunde, nu ştiu dacă va reuşi să se rezolve vreodată problema surpărilor".

Diana Bălan, 28 de ani: „Sunt ameţită de câte realizări a avut primarul Marius Stan într-un an de mandat. Sunt atât de mari, încât sunt năucită de-a dreptul. Glumesc, evident. Nu se vede nicio schimbare. Nu se vede că datorită noilor consilieri locali şi a noului primar s-ar fi dezvoltat cumva oraşul”.

Valentin Niţescu, 27 de ani: „Sincer, sunt foarte multe proiecte care doar au fost continuate de actualul primar. Majoritatea proiectelor care s-au derulat în ultimul an sunt proiecte vechi, începute de fostul primar, Dumitru Nicolae. Grădina Publică era începută, ISPA datează tot de pe vremea lui Dumitru Nicolae. Nu mi se pare că a realizat foarte mult. Practic, asta a făcut, doar a continuat. Mai rău e că nici nu a terminat ce a fost început de vechiul edil. Grădina Publică, din câte ştiu, trebuia terminată prin luna mai. Proiecte importante nu am văzut, îmi pare foarte rău”.

Citit 869 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2013 09:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.