V-aţi duce la Plaja Dunărea?

V-aţi duce la Plaja Dunărea?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate că plaja Dunărea este una dintre puţinele zone de agrement unde gălăţenii şi-ar putea antrena bronzul pe timp de vară, au încredere cetăţenii să apeleze la serviciile oferite de aceasta?

Costel, 25 de ani: „N-am fost niciodată la Plaja Dunărea, pentru că prefer să mă duc la mare. Nu mă duc deoarece nu am încredere în calitatea apei din bazin şi nici în condiţiile pe care le-ar putea oferi o zonă de agrement care aparţine de autorităţile publice, de stat. Nu am certitudinea că apa este schimbată destul de des, că este curată, apoi ştiu că folosesc clor şi alte substanţe pentru tratarea apei din piscină, care, cu siguranţă, nu sunt benefice pentru sănătate”.

Dana Lunculescu, 18 ani: „Cred că ultima oară când am fost la Plaja Dunărea a fost acum doi ani şi mi s-a părut că nu este deloc organizată. Prefer să mă duc la mare. În orice caz, prefer să îmi petrec vacanţele în afara Galaţiului, decât să mă duc la plajă aici, în oraş”.

Carmen, 52 de ani: „Este foarte prost întreţinută. Ar trebui ca municipalitatea să investească mult mai mulţi bani în această plajă. Noi contribuim cu bani la bugetul local şi consider că merităm o plajă bine amenajată, pe când ea oferă foarte puţin şi nici măcar acel puţin nu este atrăgător. Galaţiul nu este un oraş, arată mai mult ca o comună, la nivelul ofertelor de petrecere a timpului liber. Prefer să mă duc la o plajă privată, să dau bani mai mulţi, dar să ştiu că mi se oferă condiţii".

Beatrice Martiş, 38 de ani: „Peisajul este foarte frumos la Plaja Dunărea şi e păcat că municipalitatea nu investeşte mai mult în acest cadru, pentru a-i atrage pe gălăţeni. Dacă te duci acolo, nu există nici măcar protecţie, nu există pază. Îţi poate fura oricine, orice. Apoi mai este şi atitudinea anumitor clienţi care frecventează plaja, care este deranjantă. Cred că ar trebui făcută o selecţie a clientelei, să impună anumite criterii de igienă, să se spele fiecare înainte de a intra în bazin. Bazinul arată groaznic”.

Citit 1389 ori Ultima modificare Duminică, 18 Mai 2014 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.