Taximetriştii, OBLIGAŢI să îşi facă NEVOILE printre copaci
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Taximetriştii, OBLIGAŢI să îşi facă NEVOILE printre copaci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În lipsa toaletelor ecologice, taximetriştii care staţionează în vecinătatea blocului C, la intersecţia străzilor Gării cu Traian, îşi fac nevoile printre copacii scărilor de bloc. Aceasta spre disperarea unuia dintre locatari, Paul Constantin, care se plânge nu numai de mirosul de urină şi de faptul că doamnele îi pot vedea pe bărbaţi uşurându-se, ci şi de zgomotul pe care aceştia îl fac zi şi noapte.

„Vin taximetriştii şi urinează în curtea blocului. Dau la o parte gardul viu şi vin şi îşi fac nevoile lângă bloc, printre copaci. Odată soţia mea era chiar pe balcon, întindea rufele. Nu mi se pare normal să ieşi pe balcon şi să vezi un domn cum urinează. Aş vrea să fie mutată staţia de taxi, pentru că altfel nu se poate”, ne-a spus domnul Contantin. Pe de altă parte, taximetriştii sunt şi ei nemulţumiţi, pentru că nu au alternativă.

„Plătim o sumă destul de consistentă pentru licenţă, am vrea măcar să avem unde să ne facem nevoile. Suntem nevoiţi să mergem la barurile din împrejurimi, dacă există, sau să facem printre copaci. Ne nemulţumeşte. Au fost într-o vreme nişte toalete ecologice, dar au dispărut”, ne-a spus unul dintre taximetriştii din staţia de taxi cu pricina, Gavrilă Paraschiv. Potrivit şefului Comisiei pentru siguranţa circulaţiei din cadrul Primăriei, viceprimarul Radu Cosca, va pune în dezbatere subiectul staţiei.

„Vom încerca să găsim o soluţie, dar în general staţiile sunt fixate în punctele unde este trafic”, ne-a spus acesta.

Reamintim că, de la 1 mai, toate toaletele ecologice din oraş au dispărut, din cauză că expirase contractul care le furniza şi le salubriza. La sfârşitul lunii mai, Primăria a lansat pe SEAP o licitaţie pentru închirierea şi întreţinerea a 75 de toalete, dar, din păcate, licitaţia nu s-a încheiat.

Vezi şi: Scările se SURPĂ la Potcoava de Aur/ PRIMĂRIA se fofilează

Citit 1559 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iunie 2014 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.