Primarul oraşului Ulm şi ambasadorul Germaniei vin la Galaţi

Primarul oraşului Ulm şi ambasadorul Germaniei vin la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primarul oraşului german Ulm, domnul Ivo Gonner (foto), care este şi preşedintele Consiliului Oraşelor şi Regiunilor Dunărene (CoCDR), şi ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Excelenţa Sa Werner Hans Lauk, vor poposi, duminică, 12 iulie, la Galaţi.

"Delegaţia va sosi pe Dunăre, la bordul unui vas legendar, "Ulmer Schachtel", care face o croazieră pe Dunărea de Jos, Galaţiul fiind una dintre destinaţiile distinşilor oaspeţi. Pe parcursul periplului în România, oficialii Consiliului Oraşelor şi Regiunilor Dunărene promovează strategiile de dezvoltare a zonelor riverane, sincronizarea acestora cu strategiile Uniunii Europene pentru Dunăre, în exerciţiul bugetar 2015-2020. Totodată, reprezentanţii CoCDR militează pentru un mediu curat pe Dunăre, pentru protecţia fluviului, a florei şi faunei dunărene, dar şi pentru cooperarea oraşelor şi regiunilor de pe Dunăre în vederea implementării unor politici unitare de dezvoltare economică, protecţia mediului şi schimburi culturale", arată o informare a Primăriei municipiului Galaţi.

Întâmpinarea oaspeţilor germani se anunţă una spectaculoasă, întrucât primarul Marius Stan vrea să îi aştepte la acostare cu acorduri de muzică de fanfară, dar şi cu pâine şi sare. Oaspeţii sunt aşteptaţi la ora 19.00, la pontonul APDM.

Citit 2131 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2015 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.