Asumarea răspunderii Guvernului – campanie electorală, afirmă Victor Paul Dobre

Asumarea răspunderii Guvernului – campanie electorală, afirmă Victor Paul Dobre
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PNL Victor Paul Dobre (foto) consideră că asumarea răspunderii guvernamentale nu este decât campanie electorală şi semnul că actuala guvernare vrea să arate populaţiei că a făcut ceva în cele opt-nouă luni de la începerea mandatului.

Referindu-se la legea salarizării unice, Dobre a precizat că „singura certitudine” este aceea că salariile vor fi îngheţate şi în 2010. Conform datelor primite din partea Casei Naţionale de Pensii, în ţară există în jur de 55.000 de pensionari care lucrează în sistemul bugetar, din care doar 5.200 încasează, lunar, peste 1.700 lei, cumulat – pensie şi salariu.

Majoritatea acestor pensionari sunt oameni destul de tineri, provenind din structurile MApN, a mai spus Victor Paul Dobre, care nu crede că se vor face economii importante la bugetul de stat, prin scoaterea din plată a celor 5.200 de pensionari.

Cât priveşte restructurarea agenţiilor guvernamentale, deputatul liberal spune că în cadrul Ministerului Muncii se va desfiinţa tocmai inspecţia socială, departament constituit conform reglementărilor europene în vederea controlului orfelinatelor sau căminelor de bătrâni. Această decizie va avea ca efect scăderea calităţii serviciilor sociale oferite în astfel de centre, mai consideră Victor Paul Dobre.

Citit 1224 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.