Vandalismul, sport naţional. Coşurile stradale de gunoi, devastate de gălăţeni
Foto: Elena Govaert

Vandalismul, sport naţional. Coşurile stradale de gunoi, devastate de gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Cu toţii ne dorim ca atunci când mergem pe stradă să nu vedem ambalaje sau mucuri de ţigară aruncate la voia întâmplării, motiv pentru care s-au "inventat" coşurile de gunoi. Din câte se pare, însă, gălăţenii nu au învăţat să le folosească corespunzător, preferând să le vandalizeze, în timp ce societatea Gospodărire Urbană nu a învăţat să le înlocuiască la timp.

Atât pe strada Brăilei, cât şi pe strada Regiment 11 Siret, existenţa coşurilor stradale este îndoielnică. Multe dintre ele sunt sparte, răsturnate sau chiar smulse din beton şi trântite la pământ. Situaţia este cu atât mai neplăcută cu cât distrugerile au avut loc într-o zonă  intens circulată, unde se află unităţi şcolare şi chiar o secţie de poliţie.

Locuitorii din zonă sunt extrem de deranjaţi, atât de atitudinea celor care le-au distrus, cât şi de cea a autorităţilor locale, care de zile bune nu au intervenit. "Mă uimeşte că tot ceea ce este bun şi scump este stricat de aceşti indivizi nepăsători. Ar trebui instalate nişte camere de luat vederi, pentru a-i depista pe infractori. Ne mai trebuie 50 de ani până să ajungem la civilizaţie", şi-a manifestat nemulţumirea pensionara Ana Patko.

Citit 3031 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2019 11:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.