500.000 lei - datoria Beyler către comuna Vânători
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

500.000 lei - datoria Beyler către comuna Vânători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea de Conturi a constat faptul că, până la finele anului trecut, Primăria din comuna gălăţeană Vânători nu recuperase suma totală de 586.738 lei de la datornicii către bugetul local. Auditorii au ajuns la concluzia că primăria trebuia să efectueze mai multe executări silite şi să recupereze banii. De fapt, ne spune primăriţa din Vânători, Sicuţa Murgu, recuperarea celei mai mari părţi a datoriei nu depinde doar de Primărie.
„Între timp, circa 80 la sută din datoriile pe care le aveau persoanele fizice faţă de buget au fost recuperate. Datoria mare este însă a firmei Beyler, care trebuia iniţial să plătească 500.000 de lei. Dar suma creşte, odată cu acumularea de penalităţi. În ceea ce priveşte Beyler, noi suntem la masa credală, dar nu suntem singurii. Firma are de făcut plăţi şi către bănci şi alte entităţi”, a precizat primăriţa comunei Vânători, Sicuţa Murgu.


Citit 3147 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 16:35

7 comentarii

 • postat de Doamna Siluta
  Sâmbătă, 16 Martie 2013 09:41
  Catre Viorel Munteanu
  O COMUNA DE RASUL CURCILOR. FARA CANALIZARE, FARA DRUMURI, APA FARA PRESIUNE >, DACA IESE SPAGUTA PRIMARITA TE AJUTA CA DOAR NU DA DE LA EA.
  DACA VREA VOTANTI CU BULETIN DE VANATORI SA LOCUIASCA SI DANSA IN COMUNA.
  ABERATII DE VANATORI. --- PRIMARITA NU LOCUIESTE IN COMUNA CARE O CONDUCE ----
  0
  0
  Raportează
 • postat de Inginerul Costel
  Vineri, 15 Martie 2013 16:05
  Catre Viorel Munteanu......Ce solutii sa gasim cu d-na Sicuta???...cand ni s-a zis clar ca nu vom beneficia de apa si drumuri atat timp cat nu ne facem buletin de vanatori sa o votam ( cu toate ca am platit pt autorizatie, certificat de urbanism si impozite de am innebunit)
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Vineri, 15 Martie 2013 15:34
  Dar spaga este platita la zi? Nimic nu ai facut avem niste drumuri pe care iti rupi masina in doua. sa iti fie rusine scoafo.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Viorel Munteanu
  Vineri, 15 Martie 2013 11:20
  Intotdeauna este usor sa aruci cu noroi, fiti sinceri cu voi insiva si raspundeti-va la intrebarea " eu ce am facut sa beneficiez de ceea ce cer, canalizare, asfalt, presiune in reteaua de apa ?, de cate ori am fost in audienta la Doamna Primar si i-am explicat ceea ce vreau, ce solutii am, ce propuneri etc.".

  Eu sunt unul din locatarii noi ai Comunei Vanatori, am cerut Doamnei Primar sa ne ajute cu reteaua electrica, cea construita acum nou paralel cu DN26 ( urmand ca noi cei din tarlaua 243, sa ne tragem curent pe banii nostri pe strazi), am facut o conventie cu Doamna primar si spun cu mana pe inima ca ne-a ajutat, dar am luptat am mers la Dansa si am gasit solutia cea mai buna pentru ambele parti, asta este doar un exemplu.

  In concluzie, va rog incercati mai intai sa luptati sa gasiti solutii comune si benefice pentru Dvs. si Comuna Vanatori, si nu aruncati cu noroi in oamenii care i-ati ales...

  Cu respect,
  Viorel Munteanu
  0
  0
  Raportează
 • postat de Doamna Siluta,
  Vineri, 15 Martie 2013 09:26
  Doamna Siluta, este o marioneta de partid care sifoneaza toti banii acestei comune de altfel f. bogate ca si buget ,
  {vedeti numai multitudinea de societati comerciale care cotizeaza} .
  VANATORI DUPA VENITURI, TREBUIA SA FIE PRIMA COMUNA A ACESTUI NOU GALATI CA SI INFRASTRUCTURA . DAR AICI ESTE .
  ALTE COMUNE MAI SARACE CA BUGET, AU REALIZAT MULT MAI MULT CU FONDURI EUROPENE.
  DA DAR AU PRIMAR GOSPODAR CHIAR DACA NU SUNT BANI . AICI SUNT BANI, DAR SI MULTI GOLANI.
  PRIMARITA GOSPODINA!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Inginerul Costel
  Vineri, 15 Martie 2013 08:29
  D-na Sicuta Murgu ar trebui propusa pentru primarul anului........nu stiu cum se face ca prima comuna de la iesirea din oras care incaseaza taxe de la o multitudine de societati comerciale (Metro...) este singura comuna fara sistem de canalizare si alimentare cu apa(gunoiul existent de retea de apa fara presiune si care functioneaza o zi da una ba nu poate fi numit retea)..............o mizerie de primarita incapabila sa faca ceva pentru aceasta comuna....si care de altfel nici nu locuieste in Vanatori
  0
  0
  Raportează
 • postat de DANIEL
  Joi, 14 Martie 2013 13:22
  doamna primar a rascolit toate drumurile din ODAIA MAOLACHE dar a uitat sa mai faca drumurile in comune mici din judetu galati sint drumuri asfaltate dar DOMNA PRIMAR NU VREA SAU NU ARE INTERES E TOTAL DEZINTERES PENTRU CETATENII COMUNEI
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.