La Vânători, ce n-a fost bine, s-a corectat! Totuşi, „Funcţionarii meritau spor de calculator!”

La Vânători, ce n-a fost bine, s-a corectat! Totuşi, „Funcţionarii meritau spor de calculator!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea de Conturi a sesizat, în timpul controlului desfăşurat în comuna Vânători, mai multe problemele legate de documente aferente autorizării unor construcţii publice şi recepţiei de lucrări publice. "Aceste neajunsuri au fost rezolvate încă din perioada controlului, adică de vara trecută", a precizat Sicuţa Murgu, primăriţa comunei.

„Funcţionarii meritau spor de calculator!”

Ai luat spor, dar de unde să-l returnezi? „Am decis să atacăm în instanţă decizia Curţii de Conturi de returnare a sporului de calculator. Regulamentul controlului e din 1991, când primăriile nu aveau calculatoare. Iar oamenii, cu salarii oricum mici, meritau 10 la sută in plus, după ce au lucrat în fiecare zi cu ochii în monitor”, a declarat primăriţa din Vânători, Sicuţa Murgu.

Citit 1823 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 17:19

2 comentarii

 • postat de Cristi
  Vineri, 15 Martie 2013 08:33
  Dar un spor de 'prevenirea formarii hemoroizilor' pe cand d-na Murgu? S-au acest spor il iau oricum sefii. Mai bine mariti salariile, decat sa le "umflati" artificial.
  0
  0
  Raportează
 • postat de negonic
  Joi, 14 Martie 2013 09:16
  Da madam Murgu ,te dor ochii sa te joci ,la calculator in timpul programului !Pe vechii functionari ,si erau mult mai putini ca in era informaticii, nu-i mai durea mana de la creionul cu care scria zeci de pagini zilnic.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.