Lacul de acumulare de la Movileni, bun de amenajare piscicolă

Lacul de acumulare de la Movileni, bun de amenajare piscicolă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Documentaţia se strânge greu, e nevoie de bani, dar există investitori care vor să exploateze piscicol lacul de acumulare al hidrocentralei de la Movileni

Primarul din Movileni, Maricel Tudose, spune că investitorii care au informat, încă din toamna trecută, că vor să amenajeze lacul de acumulare al hidrocentralei pentru pescuit nu au renunţat la idee. E nevoie, însă, de multe acte pe care oamenii de afaceri încearcă acum să le adune, pentru a-şi crea cadrul necesar derulării investiţiilor iniţiale. Lacul are o suprafaţă de circa 800 de hectare, s-a format prin inundarea unor zone de păşune şi are mai multe specii de peşte, de la fitofag până la răpitor.

„Chiar dacă investitorii vor să facă aşa ceva, documentaţia de Mediu pentru o asemenea investiţie este complexă şi durează ceva timp până sunt în regulă toate actele. În plus, cel puţin până la acest moment, vremea nu a fost favorabilă pentru niciun fel de activitate legată de o astfel de investiţie”, a precizat Maricel Tudose, primarul comunei Movileni.

Citit 3892 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2013 11:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.