Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Marţi se va ţine târg la Braniştea şi Vârlezi, iar miercuri, la Fundeni şi Schela. Joi se organizează târg la Tecuci, Vlădeşti şi Nămoloasa. Vinerea este târg la Jorăşti, iar sâmbătă la Tudor Vladimirescu, la Slobozia-Conachi, la Rădeşti şi la Frumuşiţa. Duminică sunt cele mai multe târguri: la Drăguşeni, la Măstăcani, la Pechea şi la Cudalbi. Nicoreştiul are piaţă mare de gros, deschisă în toate zilele săptămânii. La fel şi Cosmeştiul, în imediata apropiere a pieţei în curs de amenajare.

Expoziţii naţionale

Biso România, filială a grupului austriac Biso Schrattenecker, lansează Biso Tour 2013, cel mai dinamic şi amplu maraton naţional de demonstraţii în câmp cu utilaje agricole. Lucrările se vor desfăşura în perioada 14 august – 3 septembrie 2013, în şase judeţe din ţara noastră, inclusiv în Galaţi.
În perioada 6-8 septembrie a.c., la Oradea se va defăşura cea de a V–a ediţie a târgului fermierilor bihoreni, AgroBihor. Sunt aşteptate peste 30 de firme din ţară şi din străinătate. Pe 7 septembrie va avea loc o demonstraţie în câmp, la recoltarea porumbului în boabe şi ştiuleţi. Se vor toca resturile vegetale şi se va pregăti terenul pentru semănat şi se va semăna. Vor fi şi simpozioane pe teme ca: Politica Agricolă Comună 2014-2020, tehnologii de producere a biomasei, surse de energie neconvenţională, agricultura inteligentă etc. Târgul se adresează: cultivatorilor de cereale şi plante tehnice, legumicultorilor, crescătorilor de animale, apicultorilor, producătorilor şi dealerilor de maşini şi utilaje agricole, piese de schimb, furnizori de inputuri pentru agricultori, dar şi tuturor celor interesaţi de agricultură. Un segment aparte va fi expoziţia de animale de rasă cu exemplare de valoare genetică ridicată provenite din fermele crescătorilor de animale bihoreni (bovine, bubaline, cabaline, ovine).

Citit 829 ori Ultima modificare Miercuri, 07 August 2013 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.