Cine fură parte-şi face! Scoţi ţeava, faci bani, stai calm!

Cine fură parte-şi face! Scoţi ţeava, faci bani, stai calm!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Avem infrastructura de irigaţii, aşa că n-ar trebui decât să mai investim în ea şi să o facem din nou funcţională, este de părere ing. Mihai Stroilă. Din păcate, infrastructura dispare, pe zi ce trece. "Viaţa liberă" vă informa cum, în primăvară, în extravilanul satului Fântânele din comuna Scânteieşti, mafia hoţilor de fier vechi săpa noapte şi zi şanţuri care brăzdau câmpurile pe kilometri întregi, ca să scoată conductele de irigaţii din pământ. Câştigurile din vânzarea la fier vechi a „comorii” dezgropate erau enorme. Mai ciudat e cum Agenţia Naţională pentru Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) Galaţi a depus plângere la Poliţie, raportând aceste furturi abia în ziua în care nelegiuirea a fost publicată, cu date şi fotografii, în "Viaţa liberă". Nu înţelegem nici de ce primăria din zonă n-a făcut sesizări şi nici cum poliţiştii din localitate nu luaseră nici o măsură, deşi proporţiile furtului erau aşa de mari. Ce s-a întâmplat cu autorii furtului pe care noi l-am denunţat de data de 12 martie? "Dosarul se află încă în lucru. Nu s-au finalizat cercetările", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Galaţi, cms. Cristina Tatulici. Da, e exact cum vă aşteptaţi: hoţii sunt bine sănătoşi la ei acasă, cu banii de pe ţeava ANIF-ului în buzunar!

Citit 1321 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2013 17:14

2 comentarii

 • postat de REVOLTATUL
  Joi, 26 Septembrie 2013 12:16
  86.127.211.***
  Nu e bună nici poziţia asta! Trebuie să luăm toţi atitudine pentru că numai împreună, noi cei mulţi şi oameni cinstiţi, putem schimba ceva în bine în ţara asta! Dacă ne vedem fiecare de treaba lui, hoţii şi cei care ne conduc vor profita de slăbiciunile noastre şi problemele se vor accentua şi mai mult. Haideţi în stradă fraţilor să luăm atitudine!
  Există infracţiunea de Subminare a economiei naţionale în Codul Penal, dar eu n-am văzut niciun hoţ sau politician de la Revoluţie să fie condamnat pentru aşa ceva!
  0
  10
  Raportează
 • postat de Dezamagit
  Joi, 26 Septembrie 2013 10:48
  5.13.141.***
  Intr-o tara in care coruptia sta la masa cu marimile zilei nimic nu ne mai mira;nu sunt jurist dat cred ca distrugerea retelei de irigatii de catre hotii de fier vechi reprezinta o tentativa de distrugere a economiei,de grava subminare a acesteia ,pedeapsa trebuind sa fie pe masura!Nu ma mai mira nimic,asa cum vorbeam cu un prieten,nu ne ramane decat sa ne vedem de ale noastre,adica sa vedem cum putem supravietui cat mai bine in aceste timpuri tulburi,in care omul cinstit este sfidat la tot pasul de hoti,potlogari si corupti!
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.