Târgul de toamnă, în octombrie, în Piaţa Centrală

Târgul de toamnă, în octombrie, în Piaţa Centrală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA Galaţi informează că, în acest an, Târgul de Toamnă, ajuns la ediţia a XIII-a, se va organiza în perioada 3 - 5 octombrie. Desfăşurat anual, târgul durează trei zile şi va fi inaugurat printr-o paradă a oficialităţilor oraşului.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 2841 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 20:25

2 comentarii

 • postat de Parodie la prețuri de 2 sau 3 euro pe kilogram. Sărbătoare tristă în amintirea vremurilor bune dinainte de Decembrie 1989.
  Luni, 15 Septembrie 2014 18:00
  92.86.88.***
  Sărbătoarea asta, Târgul de Toamnă poate fi numit Târg de Prețuri Ridicate, să nu te atingi de marfă de parcă-s de plastic. A fost odată înainte de Decembrie '89 când marfa se vindea într-o singură zi, cărau oamenii ca nebunii acasă produsele agricole de parcă era sfârșitul lumii, aveam bani, dar nu prea găseam prin Aprozare și Gostate, dar reușeam la Piața Centrală să cumpăram cu sacii de umpleam sărmana Dacie 1 300 de nu mai putea pleca, portbagaj, în interior și portbagaj pe acoperiș făcut din țeavă și sudură în CSG. Eram și caraghioși, veneam cu Dacia 1 300 cu vecinii ce nu aveau mașină și cumpăram de nu mai aveau loc în mașină și rămâneau pe jos. Îi așteptam să vină la bloc și ei mai veneau cu alți saci cu autobuzul.....Eiiii, aveam bani și fericiți, marfă să fie și servici în Combinatul Siderurgic Galați. Azi este pustiu și tristețe de sărăcie lucie....vai de noi.
  0
  6
  Raportează
 • postat de lautari si focuri de artificii
  Vineri, 12 Septembrie 2014 08:44
  5.13.213.***
  primarul isi poate etala noua mustata, cu acest look ar putea accesa si partida romilor din romania in semn de respect pentru cameleonii din toata lumea
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.