Adolescenţi francofoni, IKON vă invită la concurs

Adolescenţi francofoni, IKON vă invită la concurs
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marele Premiu vine de Ziua Naţională a Franţei, 14 iulie *

Fundaţia IKON a lansat joi, 6 mai, proiectul: „Concurs Anual de Creativitate - La Tour Eiffel” - Ediţia a II-a, dedicat Francofoniei şi Zilei Naţionale a Franţei.

În acest mod, IKON încearcă să-i sprijine pe elevii din şcolile gălăţene în acţiunile lor de cunoaştere, implicare, creativitate – toate concentrate în zona francofoniei.

Concursul presupune crearea în mod individual a unui film de scurt-metraj - artistic, de animaţie, ficţiune, documentar, experimental sau virtual - de maxim 10 minute, pe o temă actuală, de interes pentru tineri şi în totalitate în limba franceză.

Nu uitaţi de recomandare!

Sunt acceptaţi ca participanţi elevi din judeţul Galaţi, clasele a VII-a, a VIII-a, a IX-a şi a X-a.

Creaţiile se vor depune în format Cd-Dvd pe adresa: Fundaţia IKON, Căsuţa Poştală 299, Oficiul Poştal 6, Galaţi, până la termenul-limită de 4 iunie 2010.

Înscrierea filmelor în concurs va fi însoţită de un CV cu fotografia realizatorului şi o recomandare din partea profesorului de limba franceză.

Vot public, pe internet

Lucrările selectate vor fi prezentate pe internet în perioada 7 iunie - 4 iulie 2010, pentru a primi un vot public pe site-ul Fundaţiei IKON, iar realizatorii vor fi invitaţi la un interviu individual în limba franceză în perioada 5 iulie - 11 iulie 2010.

În urma interviului şi a votului public pe internet se vor stabili câştigătorii.

„Marele Premiu va fi acordat de Ziua Naţională a Franţei, 14 iulie 2010 şi constă într-o bursă în valoare de 2.400 de lei, pentru anul şcolar 2010-2011”, a declarat profesoara Marioara Popa, preşedintele Fundaţiei IKON.

Citit 1019 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.