Soluţii pe timp de criză – Munceşti, nu te tai de la cheltuieli

Soluţii pe timp de criză – Munceşti, nu te tai de la cheltuieli
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În continuare primim de la dumneavoastră, cititorii noştri, sfaturi anti-criză. Mulţumindu-le celor care ne-au scris pe mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi aşteptând sugestiile dumneavoastră şi trimise „clasic”, prin poştă, pe adresa Galaţi, strada Domnească nr. 68, vă prezentăm sfaturile anticriză pe ziua de astăzi.

„Voi chiar credeţi că scăpăm din criză dacă ne schimbăm becurile prin casă sau cârpim ciorapii? Chiar nu înţelegeţi că astea sunt soluţii de babe neputincioase?! De ce credeţi că am plecat din ţară de 5 ani? De bine? Păi criză era şi atunci, pentru mine cel puţin”.

„Eram tânăr absolvent de facultate şi nu mă angaja nimeni. Îmi cereau toţi experienţă, dar de unde experienţă dacă nimeni nu mă angaja? Aşa că am plecat. Toată lumea spune că uite la ei, căpşunarii. Eu nu lucrez la căpşuni, dar stau în Spania”.

„Lucrez la o fermă de animale şi nu este simplu deloc. Patronul meu este un om bun, însă chiar şi aşa am avut mult de furcă cu el, pentru că spunea că românii sunt toţi hoţi sau ţigani… Asta este adevărata criză a noastră, a românilor: faptul că ceilalţi din Europa ne văd aşa cum nu suntem de fapt, ci doar cum sunt unele excepţii din ţara noastră”.

„Eu vă spun un lucru pe care l-am învăţat aici: dacă nu îţi ajung banii, sau vrei mai mult, pui mâna şi munceşti, nu te tai de la cheltuieli. Este cea mai păguboasă idee să faci economii”.

„Trebuie să îţi creşti profiturile, nu să încerci să ţi le limitezi şi mai mult. Asta ar trebui să înţeleagă toţi românii, în special conducătorii: să investească, să deschidă fabrici, să atragă investitori, să creeze locuri de muncă şi atunci nu va mai fi nevoie să taie pensiile bunicilor noştri”, ne-a scris, din Spania, Eduard.

Până data viitoare, criză uşoară!

Citit 1372 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.