APEL. Nu mai trimiteți mărgele sau pantofi cu toc pentru refugiații ucraineni!

APEL. Nu mai trimiteți mărgele sau pantofi cu toc pentru refugiații ucraineni!
Foto: ISU Tulcea
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Conform portalului G4Media.ro, Mihaela Dan, coordonatorul centrului de primire a refugiaților ucraineni din punctul vamal Isaccea, a publicat o serie de mesaje pe pagina de Facebook prin care atrage atenția donatorilor să nu mai trimită lucruri de care nu mai au loc sau nevoie acasă, ci doar materiale utile unui refugiat, nicidecum mărgele, pantofi cu toc sau costume de baie.

Atacurile din sudul Ucrainei îi împing pe refugiați spre Galați. Detalii

Coordonatorul atrage atenția asupra faptului că voluntarii sunt foarte puțini și deja epuizați după doar o săptămână, iar selectarea materialelor primite trebuie făcută cât mai eficient pentru a-și conserva energia.

Corturi pentru 190 de persoane, instalate în Vama Isaccea. Detalii

Totodată, Mihaela Dan face un apel la donatori să se concentreze pe trimiterea de medicamente necesare refugiaților din Ucraina. Lista acestora poate fi consultată în întregime, pe pagina de Facebook a Mihaelei Dan. În plus, coordonatoarea a menționat, recent, și faptul că refugiații au nevoie de produse alimentare, hrană pentru bebeluși și produse de igienă. Donațiile se primesc la centrul de colectare din Isaccea, strada 1 Decembrie 1918 nr. 91 (Sala de Sport).

De la o oală cu borş la zeci de maşini cu ajutoare. Mulţi voluntari gălăţeni în vama de la Isaccea. Detalii

Citit 3786 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Martie 2022 10:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.