Valeriu Diculescu, internat în spital

Valeriu Diculescu, internat în spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri după-amiază, liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar (SIP) Galaţi, Valeriu Diculescu, se afla în continuare la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, unde a fost internat cu o zi înainte, în urma unui infarct care l-a surprins acasă.

Câţiva dintre membrii de la nivelul conducerii SIP ne-au confirmat că, deşi în cursul zilei de ieri medicii au reuşit să-l stabilizeze, starea sa era încă îngrijorătoare el fiind în continuare în comă.

Deşi ar fi de dorit, pacientul medicilor gălăţeni nu poate fi transportat, cel puţin deocamdată, la un spital din Capitală.

Perioada extrem de tensionată traversată de sistemul educaţional, dar şi problemele medicale la inimă (liderul SIP a făcut chiar şi o intervenţie chirurgicală, la Târgu Mureş) şi-au făcut cu siguranţă resimţite efectele într-un moment când nimeni nu se aştepta.

Speram ca însănătoşirea liderului gălăţean Valeriu Diculescu, unul dintre colaboratorii importanţi ai Departamentului Învăţământ-Cultură, să fie cât mai grabnică şi avem încredere în medicii în grija cărora se află în acest moment.

Citit 2550 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.