Întrebări la Scânteieşti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tăcerea nu-i un răspuns! *

La Scânteieşti, după un scandal între primarul PSD şi viceprimarul liberal, tot în această lună, privind repararea pe bani europeni a unui drum comunal, noul scandal e şi mai gogonat!

Un război lung: încercarea liberalilor de a mări impozitul celor din Fântânele, mai mic, la nivelul celui plătit de Scânteieşti, nu a avut şansa de a trece de votul majoritar al consilierilor PSD şi PC.

Interesant: viceprimarul şi consilierii liberali n-au putut să ne spună valorile impozitului… Pentru că n-a răspuns pe mobil şi nu era la Primărie, n-am putut afla chiar de la primarul Bute de ce, aşa cum susţine vicele Ilie, Primăria are 38 de angajaţi,  cu un fond de salarii de 70.000 lei pe lună.

Sau dacă primarul a refuzat într-adevăr să aibă în vedere vreun program care să aducă electricitatea şi în cele trei curţi din Scânteieşti rămase fără curent electric, dacă nici drumul din faţa Primăriei, de, „carte de vizită”, nu îl interesează.

Dacă şcoala din Scânteieşti, „ultramodernă”, va rămâne într-adevăr goală la anul, după ce elevii de ciclu primar îi vor urma pe cei din ciclul doi la Şcoala din Fântânele… Aşteptăm răspunsuri...

Primarul îl pedepseşte pe vice

La şedinţa de miercuri a Consiliului Local, unul dintre cele două puncte ale ordinii de zi viza sancţionarea, cu avertisment, a viceprimarului.

Probabil că „gazda” n-a vrut s-o supere pe liberala Tania Bogran şi a retras deci punctul cu pricina, care urmează să se voteze astăzi, spune vicele. Când, de asemenea, vicepreşedinta Bogdan va fi prezentă la şedinţa anunţată pentru ora 8,30.

Citit 625 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.