În cartierul Dimitrie Cantemir este oprită apa rece până la ora 16,00

În cartierul Dimitrie Cantemir este oprită apa rece până la ora 16,00
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până la ora 16,00 apa rece este oprită pentru o serie de consumatori din zona cartierului D.Cantemir, la solicitarea ArcelorMittal, pentru executarea lucrărilor de montare contori la Romportmet. Nu primesc apă potabilă următorii consumatori: blocurile din Cartierul D.Cantemir, Romportmet şi societăţi de agrement din zona Priza Dunării.

"După repunerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă rece potabilă, există posibilitatea ca aspectul apei să fie opalescent; din punct de vedere bacteriologic şi calitativ, aceasta se încadrează în standardele de potabilitatea impuse de legislaţia în vigoare. Pentru situaţii deosebite, S.C. APĂ CANAL S.A. pune la dispoziţie autocisterna cu apă; cererile pot fi făcute la Dispeceratul societatii noastre, telefon 0236/463294 sau 0236/473380 int.133"

Citit 1018 ori Ultima modificare Joi, 06 Iunie 2013 12:37

1 comentariu

 • postat de CLI
  Joi, 06 Iunie 2013 16:07
  Mai zilele trecute se anunta ca acest cartier a fost scos, ca si zona de impozitare ,din raza municipiului Galati . O intrebare ,Apa Canal , societate a CL Galati ,este transjudeteana? Pacat de oamenii care locuiesc acolo ,probabil nu au avut incotro ,ar fi bine sa se aminteasca , zi de zi , cine au fost artizanii acestui cartier avorton...Pana la urma, unde platesc locuitorii din cartier, impozitele si taxele ,dar Primaria Galati pentru constructiile pe care le are in propietate ? Poate aflam si cat a costat infrastructura executata si inutila ,exclud cele careva alei inghesuite si accesul la cele cateva blocuri.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.