Campanie VL "Eu vara nu dorm": Oferta de cazare din staţiunile situate pe Valea Prahovei

Campanie VL "Eu vara nu dorm": Oferta de cazare din staţiunile situate pe Valea Prahovei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru împătimiţii de munte, "Viaţa liberă" oferă câteva variante de cazare pentru staţiunile montane de pe Valea Prahovei, una dintre cele mai ţintite zone de către iubitorii de munte.

Reşedinţa de vară a lui Carol I

Dacă nu ai văzut până acum Castelul Peleş, reşedinţa de vară a lui Carol I, Mănăstirea Sinaia sau Casa Memorială „George Enescu”, atunci trebuie să staţionezi câteva zile la Sinaia. Conform site-ului turist.info, în Sinaia pot fi găsi foarte multe oferte ieftine de cazare, preţurile începând şi de la 45-55 de lei. Însă nu toate se bucură de foarte multă încredere din partea turiştilor, potrivit aceluiaşi site. Vila Ralu, situată pe Calea Moroieni, are patru camere duble cu pat matrimonial, TV şi grup sanitar în fiecare cameră. Are, de asemenea curte şi parcare proprie, cu posibilitatea de a face grătar în curte, bucătărie complet utilată, încălzire centrală. Potrivit turist.info, preţul este de 50 de lei pe zi, însă potrivit site-ului viaromania.eu preţul este de 70 de lei pe zi şi nici nu există comentarii ale vreunui turist ce s-a cazat acolo. Vila Gazdasinaia este situata la 15 minute de mers de centrul staţiunii şi dispune de trei camere duble cu baie proprie, fiecare dintre ele la preţul de 100 de lei pe zi. Dacă vrei confort şi eleganţă, Hotelul Rowa Dany, de patru stele, cu piscină, oferă camera dublă la preţul de 489 de lei pe zi, cea single la 449 de lei, iar apartamentele la 789 de lei.

La poalele Babelor, sub cascada Urlătoarea

Staţiunea Buşteni este bogată în oferte turistice: Cascada Urlătoarea, Babele, Sfinxul, Casa scriitorului Cezar Petrescu, Castelul Cantacuzino, Biserica Domnească şi Mănăstirea Caraiman. În Buşteni, potrivit turist.info, cele mai ieftine variante de cazare variază între 50 şi 70 de lei. Vila Căpriţa este amplasată aproape de pădure, are şase camere duble dotate cu băi proprii şi televizor, la preţul de 50 de lei. Vila Rodica are preţuri cuprinse între 50 şi 70 de lei şi este amplasata la cinci minute de Telecabină. Casa dispune de cinci camere dotate cu băi proprii. Cele mai scumpe oferte pot ajunge la 200 de lei camera dublă şi 350 de lei apartamentul cu două camere, cum este cazul Pensiunii Casa Freya (amplasată în zona Zamora), care oferă în plus jacuzzi şi saună.

Preţuri la Azuga

Azuga este o staţiune climaterică care se poate mândri cu prima pârtie de schi din România omologată de Federaţia Internaţională de Schi. Din Azuga se pot face nouă trasee turistice montane, de la foarte uşoare la foarte dificile. Cea mai ieftină cazare este de 50 de lei camera dublă matrimonială în timpul săptămânii şi 60 de lei în weekend, la Vila Nina. La Casa Paradis, unde camerele au preţuri cuprinse între 75 şi 85 de lei, aveţi posibilitatea, conform turistinfo.ro, să vă daţi cu tiroliana şi să încercaţi tirul cu arcul. Pensiunea Medy practică unele dintre cele mai mari preţuri, dispunând de trei apartamente cu trei camere. O cazare aici costă între 180 şi 210 lei.

Oraşul aflat la cea mai mare altitudine

Predealul, oraşul aflat la cea mai mare altitudine din România, respectiv 1.110 metri, este recunoscut pentru pârtii, pentru Mănăstirile Predeal şi Sfântul Nicolae şi pentru traseele montane. Cea mai ieftină posibilitate de cazare începe aici la 50 de lei, chiar cu baie în cameră, din partea Vilei Corona, dar acelaşi preţ pot fi găsite şi la alte vile. Pentru mai mult confort şi facilităţi diverse, Pensiunea Speranţa are camere la preţuri de 100-110 lei, camera dublă, şi 180-190 de lei, apartamentul cu două camere.

Citit 1222 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2013 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.