GALERIE FOTO / Cât costă o zi de relaxare la Plaja Brateş

GALERIE FOTO / Cât costă o zi de relaxare la Plaja Brateş
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Fără a fi o plajă luxoasă, Plaja Brateş oferă o alternativă la statul în suc propriu în casă şi o amenajare cât de cât mai acătării decât Plaja Dunărea. Primăria şi Transurb nu au pus la dispoziţie transport în comun până acolo, dar de la Parc CFR, peste linia de tren, poţi ajunge destul de repede. Plaja este administrată de societatea Rost Impex SRL, patronată de Cecilia Ibolya Rusu.

Drumul, pavat cu bălării şi gropi

Imaginea de dinainte de a intra în Complex este destul de dezolantă, dovadă că municipalitatea a cam uitat de zona respectivă şi este plină de mărăcini. Drumul este prost, iar patronii Complexului se plâng că în fiecare an, după iarnă şi ploi, sunt nevoiţi să aducă buldoexcavatoare ca să dea la o parte mâlul ce se adună de pe dealuri în parcarea lor. „Vin aluviuni cu mâl în fiecare an. Se adună şi se colmatează exact în parcare. Am vorbit cu domnul primar şi a spus că este de acord să facă ceva în privinţa acelui deal, să aranjeze, să facă drumul practicabil, mai ales pentru că vrea să facă locuinţe sociale în zonă”, ne-a declarat Cecilia Ibolya Rusu.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 27470 ori Ultima modificare Miercuri, 14 August 2013 10:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.