Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Duminică, pe 22 decembrie, începând cu ora 10,00, pe traseul 102  va circula Autobuzul lui Moş Crăciun. Asociaţia Centrul de Iniţiativă Comunitară, IML Motoare şi Transurb Galaţi îi invită pe toţi copiii la întâlnirea cu Moş Crăciun. Pentru fiecare copil este acceptat un singur însoţitor în Autobuzul lui Moş Crăciun, evenimentul fiind dedicat micuţilor.

 

Citit 2039 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2013 21:06

3 comentarii

 • postat de Marius Luni, 30 Decembrie 2013 11:34 131.181.251.*** Link la comentariu
  0
  0

  "Copiii vostri nu sunt copiii vostri.
  Ei sunt fiii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita.
  Ei vin prin voi, dar nu din voi, Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri.
  Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor.
  Le puteti gazdui trupul, dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nu o puteti vizita nici chiar in vis.
  Puteti nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici zaboveste in ziua de ieri.
  Voi sunteti arcul din care copiii vostri, ca niste sageti vii, sunt azvarliti.
  Pe drumul nesfarsirii Arcasul vede tinta si cu puterea Lui va incordeaza, astfel ca sagetile-I sa poata zbura iute si departe.
  Si puterea voastra, prin mana Arcasului, sa va aduca bucurie, Caci, precum El iubeste sageata calatoare, tot la fel iubeste si arcul cel statornic.” - K. GIBRAN

  Raportează
 • postat de Onofrei Sergiu Gabriel Duminică, 22 Decembrie 2013 21:41 92.82.182.*** Link la comentariu
  0
  1

  Multumesc PUBLIC celor care m-ati dat like! Dar nu este o mandrie, sau fala pentu mine...Ci un impuls de siguranta caci exista oameni care gandesc realist nu politic...Copii sunt fiinte sincere care nu mint NICIODATA. Iar ceea ce le oferi TU ca om matur, ei mai tarziu vor povesti la randul lor parinti fiind, copiilor lor. Ca ce vor povesti va fi de bine sau de rau...asta depinde de ceea ce le oferim noi, oamenii MATURI de azi!!! Va multumesc DOMNILOR!!! Va consider DOMNI caci asta demonstrati!!! Ma bucur caci existati voi -oameni cu creier- in penuria de postaci virtuali fara sentimente!!!

  Raportează
 • postat de Onofrei Sergiu Gabriel Vineri, 20 Decembrie 2013 19:32 92.80.142.*** Link la comentariu
  1
  13

  Bravo ! Feicitari Transurb pentru initiativa asta!!! Macar cei mici sa se bucure si ei!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.