De 8 Martie/ Concerte şi striptease pentru doamne şi domnişoare

De 8 Martie/ Concerte şi striptease pentru doamne şi domnişoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Explosive Boys, Pepe, Muneer, Mystery Boys, Over Band şi X-perience - evenimente pe toate gusturile


Evenimentele dedicate Zilei Femeii încep astăzi, la Divino Glam Club, cu „Special Girls Night”, avându-l invitat pe DJ Riel. De la ora 20,00, la Club First (fostul Andy's), în Piaţa Dunărea, din centru, va fi „Ladies Friday”, cu un show de striptease, provocator şi incendiar.

Tandreţuri pentru femei

În aceeaşi notă, petrecerea continuă sâmbătă, de la ora 19,00, la Popasul de la Dunăre, cu „Best Streap Party”. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Ciprian Stoica. Seara va cuprinde surprize plăcute pentru doamne şi domnişoare, printre care şi striptease masculin oferit de băieţii de la Explosive Boys.

Tot de la ora 19,00, la Restaurantul Perla Dunării, dar şi sus, în Turnul de Televiziune, la 100 de metri înălţime, va fi celebrată Femeia, printr-o petrecere cu muzică live, asigurată de formaţia Royal.

De la ora 20,00, în salonul Panoramic, la etajul IX al Hotelului Galaţi Centrum, sub genericul „Tandreţuri pentru femei”, Florin Chiriac, Andrei Tanasaciuc şi Bogdan Bucătaru vor susţine un concert live. Formaţia Andante cântă la Restaurantul Traian, tot de la ora 20,00, iar Minodora Dediş şi DJ Pedros vă aşteaptă în Restaurantul Levant.

Muneer cântă For our Ladies

Clubul First (fostul Andy's) va găzdui un concert live susţinut de trupa X-perience, formaţie care a cântat în deschidere la concertul lui Michael Bolton.

Fostul concurent la "Vocea României", Muneer, cântă „For our Ladies”, sâmbătă, de la ora 20,00, la New York Pub, apoi DJ Cerbu şi MC Mustie continuă petrecerea. La Doors Bistro, de la 20,30, „Celebrate your Mom Night”, cu Over Band, super concert live. La 21,00, se dă startul petrecerii în Bankers Hubb & Cafe, iar la ora 23,00, la Club S începe Ladies Night Party, unde fetele au intrare liberă. La aceeaşi oră, în Club Infinity vin animatorii de la Explosive Boys.

„Ladies Night” - petrecerea de la Divino Glam Club, de sâmbătă, îl are ca invitat pe nimeni altul decât Pepe (preţul biletului este de 30 de lei), iar la Yoobi, tot sâmbătă, vin băieţii de la Mystery Boys.

La mulţi ani, doamnelor şi domnişoarelor! Petrecere frumoasă, oriunde vă veţi afla!

Citit 4543 ori Ultima modificare Joi, 06 Martie 2014 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.