De 8 Martie/ Concerte şi striptease pentru doamne şi domnişoare

De 8 Martie/ Concerte şi striptease pentru doamne şi domnişoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Explosive Boys, Pepe, Muneer, Mystery Boys, Over Band şi X-perience - evenimente pe toate gusturile


Evenimentele dedicate Zilei Femeii încep astăzi, la Divino Glam Club, cu „Special Girls Night”, avându-l invitat pe DJ Riel. De la ora 20,00, la Club First (fostul Andy's), în Piaţa Dunărea, din centru, va fi „Ladies Friday”, cu un show de striptease, provocator şi incendiar.

Tandreţuri pentru femei

În aceeaşi notă, petrecerea continuă sâmbătă, de la ora 19,00, la Popasul de la Dunăre, cu „Best Streap Party”. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Ciprian Stoica. Seara va cuprinde surprize plăcute pentru doamne şi domnişoare, printre care şi striptease masculin oferit de băieţii de la Explosive Boys.
Tot de la ora 19,00, la Restaurantul Perla Dunării, dar şi sus, în Turnul de Televiziune, la 100 de metri înălţime, va fi celebrată Femeia, printr-o petrecere cu muzică live, asigurată de formaţia Royal.
De la ora 20,00, în salonul Panoramic, la etajul IX al Hotelului Galaţi Centrum, sub genericul „Tandreţuri pentru femei”, Florin Chiriac, Andrei Tanasaciuc şi Bogdan Bucătaru vor susţine un concert live. Formaţia Andante cântă la Restaurantul Traian, tot de la ora 20,00, iar Minodora Dediş şi DJ Pedros vă aşteaptă în Restaurantul Levant.

Muneer cântă For our Ladies

Clubul First (fostul Andy's) va găzdui un concert live susţinut de trupa X-perience, formaţie care a cântat în deschidere la concertul lui Michael Bolton.
Fostul concurent la "Vocea României", Muneer, cântă „For our Ladies”, sâmbătă, de la ora 20,00, la New York Pub, apoi DJ Cerbu şi MC Mustie continuă petrecerea. La Doors Bistro, de la 20,30, „Celebrate your Mom Night”, cu Over Band, super concert live. La 21,00, se dă startul petrecerii în Bankers Hubb & Cafe, iar la ora 23,00, la Club S începe Ladies Night Party, unde fetele au intrare liberă. La aceeaşi oră, în Club Infinity vin animatorii de la Explosive Boys.
„Ladies Night” - petrecerea de la Divino Glam Club, de sâmbătă, îl are ca invitat pe nimeni altul decât Pepe (preţul biletului este de 30 de lei), iar la Yoobi, tot sâmbătă, vin băieţii de la Mystery Boys.
La mulţi ani, doamnelor şi domnişoarelor! Petrecere frumoasă, oriunde vă veţi afla!

Citit 4246 ori Ultima modificare Joi, 06 Martie 2014 17:40

4 comentarii

 • postat de olteanu
  Vineri, 07 Martie 2014 16:34
  188.211.24.***
  Dna.Angela.Va rog sa propuneti unui aviator sa-si spuna parerea despre spectacolul din ziua de 8 martie.Acum dau divort femeile. Va multumesc pentru articolul despre locomotiva 1501051.
  1
  1
  Raportează
 • postat de Angel
  Vineri, 07 Martie 2014 12:14
  194.105.20.***
  Maine seara se organizeaza petreceri si in restaurante, nu doar in cluburi. Si nu peste tot vin baieti musculosi gata sa se dezbrace. Este eronata ideea ca femeile vor sa vada striperi. Femeile vor o petrecere doar a lor, in care sa se simta bine, fara grija ca ochiul critic al sotilor le urmareste din umbra
  3
  9
  Raportează
 • postat de NORDA
  Vineri, 07 Martie 2014 09:55
  86.35.62.***
  CORECTA OPINIA MAREI LA ASA FEMEI CARE FRECVENTEAZA AC CLUBURI NU LE TREBUE ALTCEVA ACESTA ESTE NIVELUL SE AGITA CA PROSTELE FACINDU-SI ILUZII CA POT AVEA ASA CEVA ACASA TREZIREA ESTE CRUDA DAR UNDE NU ESTE MINTE CE PRETENTII POTI AVEA. TOT RESPECTUL PT FEMEILI CARE SE RESPECTA SI AU GRIJA CA ZIUA LOR SA FIE IN FIECARE ZI.LA MULTI ANI MAMELOR CARE STIU SA CREASCA COPII FRUMOSII SANATOSI LA MINTE SI SUFLET SU SA FIE CIT MAI MULTE DE AC GEN.
  4
  12
  Raportează
 • postat de mara
  Vineri, 07 Martie 2014 07:17
  5.13.242.***
  Ce sa zic, numai muschii asudati ai unora fara creier nu-i admiram eu de la masa in seara de 8 Martie... Prefer sa privesc un barbat de 50-60 de ani , f destept , imbracat impecabil , iar chilotarii sa invete acasa sa scrie si sa citeasca. Ii detest pe toti tatuatii care altceva nu fac decat sala si tratamente ptr muschi . La asa marfa, trebuiesc si cliente de 2 lei , e ca pe centura. Asa ca alde BOY (s) sa mai unduiasca si prin boschetii de pe faleza , ca n-am chef sa vad asa ceva.
  2
  26
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.