Educaţia, premiată în euro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii, studenţii, profesorii, ONG-urile şi instituţiile de învăţământ de stat sau private mai au aproape două săptămâni la dispoziţie ca să se înscrie la Gala Premiilor în Educaţie. Gala este o competiţie organizată de Fundaţia Dinu Patriciu, cu premii în valoare totală de 200.000 de euro. Înscrierile online se finalizează duminică, 27 septembrie.

Conform unui comunicat de presă al organizatorului, până în acest moment, peste 700 de persoane au început procedura de înscriere, prin crearea unui cont pe site-ul competitiei, www.premiileineducatie.ro.

Cele mai multe au optat pentru categoriile Elevul anului (222 de candidaturi), Profesorul anului preuniversitar (175 de candidaturi) şi Studentul anului (162 de candidaturi).

Participanţii trebuie să tipărească şi să semneze formularul de concurs, apoi să il trimită prin poştă pe adresa Fundaţiei (Str. Mircea Eliade, numărul 2, sector 1, Bucureşti), împreună cu documente care să ateste valoarea de adevăr a informaţiilor precizate (recomandări, adeverinţe, copii ale diplomelor obţinute, poze, înregistrări video etc).

Trei câştigători

Odată ajunsă prin poştă, fiecare candidatură va trece prin trei etape de jurizare. După a doua etapă vor fi aleşi zece finalişti, care vor fi invitaţi la un interviu. Cei trei câştigători vor fi anunţaţi în cadrul unui eveniment festiv, care va avea loc pe 29 octombrie, la Palatul Parlamentului din Capitală.

Mai multe detalii se găsesc pe siteul www.premiileineducatie.ro.

Gala Premiilor în Educaţie se adresează persoanelor fizice (elevi, studenţi, profesori), organizaţiilor neguvernamentale şi instituţiilor de învăţământ de stat sau private, care au contribuit la îmbunătăţirea sistemului educaţional din România.

Prin acest proiect, Fundaţia Dinu Patriciu, o organizaţie neguvernamentală, doreşte să premieze performanţa şi să impulsioneze competiţia şi creativitatea în domeniul educaţiei.

Citit 563 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.