Şi gălăţenii sunt invitaţi la Gala Crucea Roşie

Şi gălăţenii sunt invitaţi la Gala Crucea Roşie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Naţională de Cruce Roşie a lansat, săptămâna trecută, proiectul „Banca de Alimente”, menit să le uşureze viata persoanelor sărace, ale căror lipsuri s-au acutizat din pricina crizei economice.

„Pentru a susţine efortul financiar de implementare a proiectului Banca de Alimente, Crucea Roşie Română şi Televiziunea Română vor organiza în ziua de 26 septembrie 2009 un eveniment televizat de colectare de fonduri. Evenimentul "Gala Crucea Roşie" are ca scop colectarea de fonduri prin mai multe metode: donaţii în bani sau în natură din partea producătorilor şi distribuitorilor de alimente, colectarea de fonduri prin SMS-uri şi apeluri telefonice cu valoare de 2 euro, licitaţii de obiecte. Gala Crucea Roşie va fi transmisă în direct atât pe postul naţional de televiziune, cât şi pe TVR Internaţional în intervalul orar 21.00 – 24.00”.

„La eveniment vor participa personalităţi din diferite domenii: artişti, oameni de afaceri, sportivi, oameni din mass-media, precum şi susţinători şi colaboratori din ţară şi din străinătate, apropiaţi ai Crucii Roşii Române, care vor susţine proiectul Banca de Alimente” se arată într-un comunicat remis redacţiei de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România.

Iniţiativa este susţinută şi de filiala gălăţeană a Crucii Roşii, ne-a informat directorul acesteia, Gheorghiţă Hogea.

Foto: crucearosie.ro

Citit 728 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.