Se pregătesc bicicletele pentru ”Galaţiul pedalează”

Se pregătesc bicicletele pentru ”Galaţiul pedalează”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un nou eveniment, marca #Bike_Works a fost programat să aibă loc în data de 5 aprilie 2020, în municipiul Galați, iar traseul este următorul: esplanada Sălii Sporturilor - str. Brăilei – str. Cloșca - Faleza Superioară – str. Traian - Str. Brăilei – Str. Domnească – Grădina Publică. Organizatorii fac din start precizarea că programul ar putea suferi modificări în funcţie de evoluţia măsurilor care vor fi luate în legătură cu criza coronavirusului.

Zona de start va fi Esplanada Sălii Sporturilor, unde fiecare participant va primi un număr pentru bicicleta. Zona de finish va la Grădina Publică.

"Bicicliștii care vor participa la eveniment vor fi flancați și directionați de cicliştii noștri, care vor fi echipați în tricourile ONG-ului pentru a fi mai uşor recunoscuți. Deplasarea se va face pe prima bandă de mers a fiecărei artere a traseului cu respectarea legislației în vigoare privind circulația pe drumurile publice. Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 14,00- 20,00", anunţă organizatorii.

Citit 3329 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.