Dorinel: „Care demisie?”

Dorinel: „Care demisie?”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul internaţional Dorinel Munteanu a fost întrebat la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Steaua dacă se gândeşte să renunţe în cazul în care va fi învins şi de Urziceni, şi de Dinamo * „Ce să fac? Nu-mi dau nicio demisie!”, s-a apărat Munteanu *

Fir-ar el să fie de fotbal…

Negru de supărare, transpirat până la Dumnezeu şi mai îngândurat decât personajul necunoscut, dar foarte mediatizat, de la Hamangia. Aşa a apărut tehnicianul Oţelului la conferinţa de presă de după jocul cu Steaua Bucureşti, partidă pierdută aiurea, cu 1-0, după o primă repriză în care se părea că brandul din Ghencea se va izbi de malul Dunării.

Cum Oţelul n-a fost Titanicul pentru formaţia bucureşteană, Dorinel Munteanu a trebuit să caute, la cald, cauzele eşecului. A repetat de vreo trei ori că nu se poate împăca şi că nu-i vine să creadă că a ratat cele trei puncte, dând vina pe căile necunoscute ale sportului-rege.

„Fotbalul nu este drept”, a spus Neamţul de sub o frunte din care parcă se pregăteau să încreţească Munţii Măcinului.   

„Sângele rece, valoarea, astea fac diferenţa”

Munteanu a folosit placa „felicit echipa pentru efort, dăruire”, dar a făcut referiri şi la unele probleme de vestiar.

„Ne lipseşte luciditatea în faţa porţii şi iată că, fără gol, pierdem destule puncte. Probabil unii jucători din echipa mea consideră că trebuie să fie mereu titulari şi voi avea o discuţie serioasă cu ei. Urmează şi alte meciuri şi mai grele şi trebuie să ne revenim”, a adăugat Neamţul.

Întrebat fiind care sunt cauzele care au dus la sterilitatea atacului „oţelar”, fostul internaţional a răspuns franc: „Când fotbalistul ajunge acolo, în faţa porţii, şi nu marchează, nu mai este vorba despre respect faţă de adversar sau frică. Acolo intervine sângele rece, valoarea!”  

„Eraţi obişnuiţi să dominaţi campionatul?”

Dialogul lui Dorinel cu presa s-a înfierbântat atunci când i s-a spus că fanii gălăţeni erau obişnuiţi să învingă Steaua pe arena din Ţiglina III. „Dacă eraţi obişnuiţi să dominaţi campionatul din prima până în ultima etapă, atunci îmi cer eu scuze că n-am învins Steaua. Echipa a vrut să bată astăzi (n.r. - duminică), n-avem ce face, mergem înainte”, a ripostat antrenorul Oţelului.

Aflat în mijlocul unei serii de foc – partide dure cu CFR, Steaua, Urziceni şi Dinamo – Munteanu a fost nevoit să spună că va încerca să antreneze mai mult momentul şutului la poartă. „S-o băgăm în aţe!”, a zis românul cu cele mai multe selecţii în echipa naţională.

„N-aţi scos niciun punct după primele jocuri tari, dacă iese la fel şi în următoarele două partide, vă daţi demisia?”, a fost chestionat. „Ce să fac? Nu-mi dau nicio demisie!”, a răspuns Neamţul, pentru ca apoi să salute şi să părăsească sala de conferinţe.

Comentariu foto: Munteanu spune că nu se gândeşte să renunţe la funcţia de antrenor al Oţelului

Citit 1057 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.