Procurorii, îndemnaţi să participe la selecţia pentru DNA

Procurorii, îndemnaţi să participe la selecţia pentru DNA
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a îndemnat pe procurorii generali ai parchetelor de pe lângă curţile de apel, precum şi pe ceilalţi procurori cu experienţă managerială din cadrul Ministerului Public să participe la selecţia pentru conducerea DNA. Totodată, Lazăr şi-a reafirmat încrederea în responsabilitatea şi profesionalismul procurorilor cu experienţă managerială.

Luni a început a doua campanie de selecţie de candidaţi pentru şefia DNA, care va dura o lună, interviurile urmând a fi susţinute la începutul lunii septembrie, iar o concluzie să fie prezentată pe 6 septembrie, potrivit calendarului anunţat de Ministerul Justiţiei. Astfel, între 6 august şi 6 septembrie, Ministerul Justiţiei organizează, la sediul său din Bucureşti, selecţia procurorilor pentru numirea în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina de internet a acestuia, pe 29 august.

Procurorii participanţi la selecţie vor susţine, în perioada 3 - 5 septembrie, un interviu cu ministrul Justiţiei.

Rezultatele selecţiei se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina Internet a acestuia, pe 6 septembrie.

Citit 707 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2018 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.