Înșelăciuni şi deținere de droguri, la Untold
Foto: untold.com

Înșelăciuni şi deținere de droguri, la Untold
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii şi jandarmii au întocmit 145 de dosare penale în perioada festivalului Untold, de la Cluj-Napoca, principalele infracţiuni fiind înşelăciuni cu bilete sau cu chirii, dar şi pentru deţinere de droguri şi etnobotanice. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei clujene, au fost aplicate, în total, 143 de amenzi, în valoare de aproape 80.000 de lei.

"După închiderea festivalului, nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze grav liniştea şi ordinea publică. Forţele de jandarmerie şi poliţie împreună cu alte instituţii competente au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 78.023 lei. De asemenea, au fost înregistrate 145 de sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, în toate cazurile cercetările fiind făcute sub coordonarea unităţilor de Parchet competente", se arată în documentul citat.

Surse judiciare au declarat că dosarele penale au fost întocmite pentru înşelăciuni cu bilete, înşelăciuni cu chirii de apartamente, loviri şi alte violenţe, dar şi pentru deţinere de droguri şi etnobotanice, iar amenzile au fost aplicate, în principal, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Măsurile de ordine şi siguranţă publică au fost asigurate la Untold de peste 1.100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi cadre medicale.

Citit 1232 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2018 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.