Verificări la toți comercianții de explozibili

Verificări la toți comercianții de explozibili
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, miercuri, 2 iunie 2021, că a dispus verificarea, la nivel naţional, a tuturor societăţilor care comercializează explozibili, în contextul cazului de la Arad.

"Aşa cum, de exemplu, la Oneşti, am verificat peste 500.000 de petiţii în 24 de luni, tot ce înseamnă plângeri, care nu aveau caracter penal, dar aveau anumite elemente de ameninţare, la fel am făcut şi aici, am dispus verificarea tuturor societăţilor care comercializează produse de acest gen (explozibili - n.r.) la nivel naţional", a declarat ministrul de Interne, citat de Agerpres.

El a precizat că acesta este un element pe care Poliţia îl ia în calcul, însă ancheta de la Arad este coordonată de Parchetul General. "Noi, Ministerul Afacerilor Interne, suntem implicaţi pentru a sprijini această anchetă cu structuri de la toate direcţiile, astfel încât, în cel mai scurt timp, autorul, autorii să fie traşi la răspundere", a menţionat Lucian Bode.

Secţia de urmărire penală şi criminalistică a preluat ancheta în cazul de la Arad, soldat cu moartea omului de afaceri local Ioan Crişan, după ce maşina pe care acesta o conducea a explodat în parcarea unui magazin.

Citit 1607 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iunie 2021 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.