PSD ar putea susține Guvernul Ciucă

PSD ar putea susține Guvernul Ciucă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conducerile PNL și PSD s-au întâlnit, duminică dimineață, la Vila Lac, pentru a discuta posibilitatea ca social-democrații să sprijine un guvern PNL - UDMR, condus de premierul Nicolae Ciucă.

La întâlnire au ajuns, din partea PSD, președintele Marcel Ciolacu, alături de Vasile Dîncu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, în timp ce delegația liberală a fost condusă de Florin Cîțu. Alături de el, au participat secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, dar și prim-vicepreședinții Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu. Puțin mai târziu a ajuns la Vila Lac și premierul desemnat, Nicolae Ciucă.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut, sâmbătă, o discuţie telefonică cu Nicolae Ciucă, în cadrul căreia şeful social-democraţilor a subliniat necesitatea gestionării urgente a pandemiei. Ciolacu a propus "un armistiţiu politic, ca să depăşim situaţia pandemiei şi a problemelor din energie", PSD fiind dispus să susţină Guvernul Ciucă până la 1 februarie 2022. "În cazul în care PSD decide să susţină un guvern minoritar, acest lucru nu se poate face decât pe o perioadă limitată de timp", a mai spus Ciolacu.

Citit 1027 ori Ultima modificare Duminică, 24 Octombrie 2021 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.