PSD ar putea susține Guvernul Ciucă

PSD ar putea susține Guvernul Ciucă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conducerile PNL și PSD s-au întâlnit, duminică dimineață, la Vila Lac, pentru a discuta posibilitatea ca social-democrații să sprijine un guvern PNL - UDMR, condus de premierul Nicolae Ciucă.

La întâlnire au ajuns, din partea PSD, președintele Marcel Ciolacu, alături de Vasile Dîncu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, în timp ce delegația liberală a fost condusă de Florin Cîțu. Alături de el, au participat secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, dar și prim-vicepreședinții Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu. Puțin mai târziu a ajuns la Vila Lac și premierul desemnat, Nicolae Ciucă.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut, sâmbătă, o discuţie telefonică cu Nicolae Ciucă, în cadrul căreia şeful social-democraţilor a subliniat necesitatea gestionării urgente a pandemiei. Ciolacu a propus "un armistiţiu politic, ca să depăşim situaţia pandemiei şi a problemelor din energie", PSD fiind dispus să susţină Guvernul Ciucă până la 1 februarie 2022. "În cazul în care PSD decide să susţină un guvern minoritar, acest lucru nu se poate face decât pe o perioadă limitată de timp", a mai spus Ciolacu.

Citit 848 ori Ultima modificare Duminică, 24 Octombrie 2021 17:46

1 comentariu

 • postat de Votant
  Luni, 25 Octombrie 2021 00:03
  89.137.231.***
  Hotii de la pml cu hotii de la psd se sustin in lupta impotriva usr si aur ca doar nu le convine sa piarta cascavalul dupa 30 de ani cand au fost mereu la putere si s-au rotit intre ei. Forta USR si AUR ! Votat!
  3
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.