AUR strânge semnături pentru demiterea președintelui

AUR strânge semnături pentru demiterea președintelui
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

George Simion și Claudiu Târziu, copreședinții AUR, au anunțat că partidul începe strângerea de semnături în țară și în Diaspora pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Cei doi invită toate formațiunile politice și civice să se alăture AUR, acuzându-l pe președintele Iohannis că a dus România în criză sanitară și politică.

"Anunțăm inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. A început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Mai mulți au promis că vor semna această procedură de suspendare. Totodată, vom apela la sute de mii de români, care ne roagă să îl dăm jos pe Iohannis. Cum era acel proverb românesc: Peștele se împute de la cap", a spus George Simion, într-o conferință de presă.

El a adăugat că "mâine (marți - n.r.), la audierile miniştrilor, care oricum sunt degeaba şi sunt un simulacru, ca toate aceste consultări, noi o să începem să luăm semnătură cu semnătură de la parlamentari. Avem nevoie de 156 de parlamentari să semneze aceste tabele de demitere din funcţie a preşedintelui - o treime din Parlament şi 234 de parlamentari care să voteze", a afirmat Simion.

Citit 913 ori Ultima modificare Luni, 01 Noiembrie 2021 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.