Fermierii, grav afectați de scumpirea energiei

Fermierii, grav afectați de scumpirea energiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Producătorii români de carne de porc şi pasăre sunt în pragul falimentului, din cauza creşterilor uriaşe de preţuri la gaze şi la energie electrică, potrivit unui comunicat remis vineri de Asociaţia Forţa Fermierilor.

Potrivit sursei citate, membrii Departamentului de Zootehnie din cadrul Asociaţiei Forţa Fermierilor sunt revoltaţi de notificările de majorări de tarife la gaze şi curent pe care încep să le primească.

Preşedintele Asociaţiei, Vlad Macovei, a transmis companiilor de utilităţi că nu există nicio justificare economică pentru majorarea într-o singură lună a energiei de 6-7 ori.

Citit 714 ori Ultima modificare Vineri, 07 Ianuarie 2022 17:30

1 comentariu

 • postat de das
  Duminică, 09 Ianuarie 2022 23:45
  89.137.231.***
  Fenoomenul e urmatorul : comaniile de energie au fost acaparate de straini cu ajutorul tradatorilor de tara. Acum acestia au scumpit electricitatea si gazul ca sa intre in faliment multe fabrici si ferme. Efectul: fermele romanesti nu vor mai produce si totul vom importa de la straini. Fabricile care au mai ramas vor fi vandute la preturi mici strainilor "salvatori". Romania e o colonie cam 70% si se doreste acapararea totala a tarii de aceste forte economice iar atunci nu vom mai putea avea nicun cuvand de spus in nimic si vom fi sclavi pana la moarte.
  Romania nu mai e independenta si suverana ! 90% dintre parlamentari sunt oamenii fortelor care lucreaza impotriva Romaniei.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.