Klaus Iohannis „pare preocupat de prognozele la schi”

Klaus Iohannis „pare preocupat de prognozele la schi”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Deputatul Dan Barna, fost președinte al USR, l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a afirmat că „pare preocupat maxim de prognozele la schi” şi „că şi-a luat complet mâna de pe situaţia internă”.

„România este complet pe mâna PSD. PNL este un partid de buzunar, un breloc în buzunarul domnului Ciolacu. El îi susţine şi pe domnul Virgil Popescu, şi pe domnul Bode, şi pe domnul Predoiu. Mult prea absentul preşedinte pare, de mai mult de o lună, este un mesaj pe care îl primesc de la toată presa, preocupat maxim de prognozele la schi, nu mai apare nicicum, pare că şi-a luat complet mâna de pe situaţia internă, toate deciziile în acest guvern fiind luate la discreţia şi după bunul plac al PSD”, a declarat Dan Barna, la Sibiu.

El a adăugat că se poate constata că „din păcate, cele două mandate ale lui Iohannis nu au niciun rezultat real”. „Dacă tragem linie, se încearcă disperat măcar adoptarea unei legislaţii despre o Românie educată pe care n-o vede nimeni, ca să existe măcar acolo o insignă la butonieră”, a spus Dan Barna și a subliniat că scumpirile din ultima perioadă îngrijorează populaţia, invocând necesitatea reducerii cheltuielilor publice.

Citit 596 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2023 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.