Liberalii caută soluții pentru comasarea alegerilor

Liberalii caută soluții pentru comasarea alegerilor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, a declarat, luni, la o ceremonie militară la Focşani, că există trei posibile scenarii pentru comasarea alegerilor de anul viitor, dar le-a cerut specialiştilor din partid să găsească soluţii care să fie legale, constituţionale pentru organizarea comasată a acestora.

"Este o discuţie în momentul de faţă. Am discutat la nivelul coaliţiei, am discutat la nivelul PNL chiar în ultima şedinţă a Biroului Politic Naţional despre acest subiect. Fiind vorba despre o analiză, i-am rugat pe specialiştii din partid să caute soluţii şi, desigur, să venim cu o abordare legală, constituţională, nu de altă natură. Dacă va exista, atunci o vom discuta. Dacă nu va exista, nu o vom discuta", a subliniat Nicolae Ciucă.

Premierul a precizat că există trei variante pentru posibile scenarii de comasare a alegerilor. "Sunt trei rânduri de alegeri, doar trei pot fi discutate într-o asemenea permutare, ca atare nu există acum altă soluţie decât una dintre cele trei. Urmează să discutăm, să vedem ce ne spun specialiştii pe domenii din fiecare partid", a evidenţiat liderul liberal.

Citit 508 ori Ultima modificare Luni, 10 Aprilie 2023 18:53

1 comentariu

  • postat de Analist politic
    Luni, 10 Aprilie 2023 22:56
    89.136.7.***
    In 2024 toate voturile vor pleca catre AUR , USR , Forta Dreptei ! UDMR nu va mai intra la guvernare pentru ca va fi sub pragul de 5%! PNL va avea 10% si PSD 15% ! Lupta va fi intre AUR si USR !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.