SCANDAL | Preşedintele nu a fost invitat la Ziua Aviaţiei

SCANDAL | Preşedintele nu a fost invitat la Ziua Aviaţiei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Administraţia Prezidenţială, precum şi alte instituţii publice centrale, nu au primit din partea MApN invitaţii pentru ceremoniile desfăşurate cu ocazia Zilei Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene. Ministerul a explicat că a fost vorba despre o "eroare", iar ministrul Adrian Tuţuianu a luat măsuri pentru a corecta aceste "disfuncţionalităţi birocratice". "Teoretic, e mai probabil să avem de-a face cu o răfuiala politică decât cu un act de incompetenţă", a declarat vicepreşedintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

Sursa foto: dcnews.ro

Citit 737 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2017 02:32

2 comentarii

 • postat de Emy
  Vineri, 21 Iulie 2017 15:27
  Ma bucur ca nu a fost invitat un individ care ii numea doar pe unii "romanii lui", cand defapt Constitutia il obliga sa fie "presedintele TUTUROR romanilor". Nu a fost si nu este presedintele Romaniei fiindca nu se comporta ca atare. Nu e de ajuns sa poarte doar ecusonul de presedinte si sa stea in "jiltul" de presedinte, dar el sa se comporte asa cum s-a comportat. Se comporta exact ca basescu traian.
  1
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Vineri, 21 Iulie 2017 05:59
  Fiind ales cu un numar dublu de voturi fata de numarul cu care a fost aleasa actuala coalitie aflata la guvernare ,presedintele ar trebui sa aiba posibilitatea ,inaintea votului in parlament ,sa demita ministrii care fac "erori disfunctionale ...sic " . Cu asa o conducere la MApN sa nu ne miram ca laseaza aiurea niste rachete ,din eroare si declanseaza un conflict ,consider ca se impune o ancheta(poate CSAT-ul ) la nivelul conducerii militare a armatei ,aviatiei ,de vazut daca fostul presedinte al CJ Dambovita a cerut in mod expres ca presedintele sa nu fie invitat.Tramitand fals ca sunt reprezentantii alesi ai poporului ( ce reprezentanti or fi cu numai 18% din voturile alegatorilor ?) PSD-ul +ALDE isi fac de cap cum vor , pana cand ii mai lasam......e clar ca tarasc tara intr-un dezastu financira si nu numai....
  3
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.