Cât costă noaptea de cazare la Mamaia

Cât costă noaptea de cazare la Mamaia
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Mamaia rămâne şi în acest an cea mai scumpă staţiune de pe litoralul românesc. Spre exemplu, în nordul localităţii, am găsit apartamente de 86 de metri pătraţi în care o noapte costă …4.571 lei. Da, aţi citit bine: o mie de euro!  Sunt şi hoteluri care cer mult. Spre exemplu, la Hotel Vega, care are cinci stele, noaptea coastă 1.533 lei. La Phoenicia Royal Hotel, de curând inaugurat, veţi plăti pentru o noapte 1.533, iar la mai vechiul Phoenicia Luxury Hotel, noaptea vă va costa 1.322 lei. 

În schimb, La Iaky, hotel care altădată era printre cele mai scumpe din Mamaia, găsiţi cazare la ceva mai puţin de 1.000 lei, în a doua parte a lunii august.

La polul opus, o garsonieră la câteva minute de plajă, tot în Mamaia, vă poate costa şi "numai" 366 lei pe noapte. Iar pentru o cameră într-o pensiune curată, dar cu mai puţine pretenţii, aţi putea scăpa şi cu o cheltuială de numai 200 lei pe noapte. Tot e foarte scump, dar parcă, totuşi, n-are rost să vorbim despre Mamaia ca și când toate preţurile sunt comparabile cu cele de la Saint Tropez, de pe Coasta de Azur!        

Citit 9149 ori Ultima modificare Marți, 25 Iulie 2017 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.